Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karnokd
tag
Bocs, lehet hogy elcsépelt és ismétlődő kérdés, de a következőt szeretném csinálni otthon:
T-Online Maximum előfizetéssel rendelkezünk, és van egy sima ADSL modemem, amire az asztali gépem van kötve. A hugom most kapott wireless-es laptopot, és szeretnék megjátszani egy internet megosztást.
Sajnos még sosem csináltam wlan-os vagy routeres hálózatkezelést (irodai ethernethez vagyok szokva...), ezért kérek némi tanácsot.
1.) Kinéztem a ''D-Link 4 port WLAN ADSL router + USB DWL-924'' routert, de nekem nem mond túl sokat a specifikációja. Azt jelenti, hogy a mostani ADSL modem helyett lehet betenni, és 4 ethernet csatlakozó mellett rendelkezik egy wireless access pointtal is? Jó ez egyáltalán az én esetemben?
2.) Ha beépítek ilyen routert, akkor a P2P-nek annyi (vagyis kín szenvedés a routert beállítani olyanra, hogy menjen)?
3.) Ha az asztali géphez veszek USB-s wireless cuccot, akkor is működhet az internet megosztás (bár sajnos kifogytam az USB-s portokból)?
Minden választ előre köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest