- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodlaf
lelkes újonc
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz nggabi #19106 üzenetére
Most már kénytelen is vagyok hagyni, mert én is feltettem. 😀.
Nekem szerintem kb 3-mal korábbi verzió volt fönt. Az szépen ment. Nem szoktam mindig frissíteni. Mert én a Knoxban tartom, hogy a bzi facebook meg a Tiktok véletlenül se lássa. És a Knoxba kicsit pöcsölős betenni. De most várok. -
Yodlaf
lelkes újonc
válasz yogibear #19051 üzenetére
Szerintem nálad a telefonnal, vagy a smartbanddal lehet gond, mert nekem ezt a dupla érzékelést több mint egy éve nem csinálja. De amikor csinálta, akkor is csak lezártam a telefont, újra ébresztettem és máris tudtam fizetni.
Most így visszagondolva, talán még a Simplepay csinálta a duplázást.
A Google Wallet használata óta gyakorlatilag 1000-ből 1000-szer sikerül a fizetés. Napi 1-4 alkalommal vásárolok és mindig sikerül a fizetés. -
Yodlaf
lelkes újonc
Van ilyen, mert olvastam, hogy páran így jártak. De én mindig jókor voltam jó helyen, mert 25 éves kártyás pályafutásom alatt egyszer sem jártam így. De ha ma így járok mert mennem kell a boltba, akkor nálam ez a "belefér" kategória, hogy 25 évente egyszer nem tudok fizetni. Mivel én sem vagyok tökéletes, hogyan várhatnám el, hogy egy olyan összetett dolog, mint a banki fizetési rendszer mindig hibátlanul működjön?
Aki ennyire retteg a konteótól az tartson a telefon tokjában egy 20 000-est és meg van oldva a gond, ha egyszer lesz földindulás, sáskajárás, vagy jönnek a vérfarkasok és nem lehet fizetni. -
Yodlaf
lelkes újonc
válasz yogibear #19051 üzenetére
Szerintem nekem minimum 10 éve nem halt le telefonom. Az NFC problémát pedig megoldanám egy ATM újraindítással, ha csak egy darab van a megyében, vagy tudok várni a kp-felvétellel pár órát míg míg megcsinálják. Ugyanis az OTP-s gépeket 4 órán belül megjavítják (ha nem alkatrészt kell cserélni), de vannak 3 órás gépek is.
De ha tényleg az életem függene a kp-tól, akkor átmegyek másik géphez és kész...[ Szerkesztve ]
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz nggabi #19049 üzenetére
Nekem pár éve mikor még nem voltam a flottában, akkor még vont a NET számlára a limitmódosításért, innen tudom, hogy elvileg az fizetős. Nem sokat, valami tizenforintokat. Most már nekem sem vonnak a limitmódosításért.
Az apróbetű pedig tényleg gáz. Kötelezni kellene a bankot, hogy ne ilyen ömlesztett táblázatot adjanak, hanem mindenkinek küldjék ki email-ben a saját tarifáját és minden tranzakció után írja ki, hogy mi mennyibe került. Ne lehessen ködösíteni, hogy "egyéb számlával kapcsolatos költségek". -
Yodlaf
lelkes újonc
válasz yogibear #19013 üzenetére
Valami szoftveres gond van velük szerintem. De elég hamar megcsinálják. Vagy ha felhívod őket, akkor újraindítják a gépet és jó lesz (6-10 perc). Legalábbis a kisebb gépek. A nagy zöld kávás befizetős gépnél nem működik az újraindítás, azt az ATM kezelője szokta megcsinálni, de azt is a hiba felfedezése után órákon belül. Szóval ritka, hogy napokig nem jó.
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz yogibear #19000 üzenetére
Ha bármit tudnál úgy intézni, hogy elviszed más igazolványát, akkor más tudna a nevedben felvenni 40 milliós hitelt ha ellopja az igazolványodat. Vagy éppen jelszót tudna módosítani. Szóval ezért kell a személyes jelenlét, én pl örülök neki, hogy így van.
Videohívással sem működik az azonosítás?
Arról meg gondolom szintén nyilatkozni kell, hogy kizárólag elektronikus kapcsolattartást szeretnél mint pl a zöld számla. Ez persze csak feltételezés.
A szám nélküli hívás ignorálását már mástól is hallottam, csak nem értem. Ha kórház hív, hogy családtaggal történt valami, akkor mi van? Vagy éppen kiírja a telefonszámot, de a spamszűrő nem ismeri fel, akkor nem vagy előrébb a szám ismeretében sem.[ Szerkesztve ]
-
Yodlaf
lelkes újonc
Vajon ezektől az emelésektől várják, hogy az emberek hagyják ott a Revolutot?
-
Yodlaf
lelkes újonc
El nem hiszed, hogy mennyi hozzá nem értő ember van. Szóval nekik tudnak újat mondani a pénztár zárás után is.
Viszont novemberben csak 3 fiók zárt be végleg, meg amiről nem tudok és az is sok lehet. Ugye a pénztári befizetésnek nemrég lett díja, terelik ki az embereket az ATM-ek felé.Fery02:
Bátor vagy a darabszám próbálkozással. Ha egyszer elakad, akkor sokára írják csak jóvá a pénzt.
-
Yodlaf
lelkes újonc
Én mindig abból indulok ki, hogy semmi sem véletlen.
Attól, hogy a pénztár bezár 1600 órakor, attól még ott nem áll meg az élet. Amit 1600 óráig befizettek, azt fel is kell dolgozni, el kell csomagolni, a pénzszállítónak el kell vinnie...
Ha te beesel 1759-kor, akkor kénytelen még téged kiszolgálni, különben azért vered az asztalt...
És akkor estig ott ül míg lekönyveli, meg mire odaér a pénzszállító, hogy elvigye a pénzt, amit befizettetek.
De egyébként sem kell neked mindenről tudni, ő dolguk. Ha tudod, hogy 1600 óráig van pénztár, érj oda addig.
Én sem kérdezem meg és a bank sem kérdezi, hogy minek fizetsz be vagy veszel fel egyáltalán pénzt, mikor én 10 éve nem vettem fel a fizetésemet, befizetni meg talán egyszer fizettem be életemben.
Egyébként ATM-nél most még úgy tudom ingyenes a befieztés, 0-24 óráig.
Szóval szerintem ilyen okai vannak. 🙂
Bár ez csak feltételezés, a valós okot nem tudom. -
Yodlaf
lelkes újonc
Kerestem az ATM kp felvételi díjat, de nem találtam. Mit csinálok rosszul?
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz xrvman #18816 üzenetére
A Revolutra én úgy szoktam pénzt tenni, hogy a hozzáadás gombra kattintva a Gpay-t választom. Akkor kártyás vásárlásként tesz rá pénzt, így az OTP sem von le. Azonnal megjelenik. Nekem eddig nem volt le pénzt a Revolut az utalásokra, de nem szoktam vagyonokat utalni, ilyen tizen harminc ötvenezrekre kell gondolni. Legtöbb amit utaltam Revoluton, az 104 ezer volt, azért sem vont le pénzt, pedig standard csomagban vagyok.
-
Yodlaf
lelkes újonc
Olvasgatom itt a számlabefizetési technikákat. És nekem ezek mind macerásnak tűnnek. A Simple webes bejelentkezést sem értem, hiszen ott elvileg van appos fizetési megoldás, így ki van küszöbölve a lehetőség, hogy valami kalóz oldalra jelentkezzek be figyelmetlenségből.
De a legegyszerűbbnek mégis az tűnik számomra, hogy a díjneten beregisztrálom az összes szolgáltatómat, így onnan mindig kapok emailt ha új számla érkezik. Ott egy Revolut eldobható kártyával biztonságos a fizetés és az elektronikus fizetés miatt csekk sem jön, ami esetenként kedvezőbb díjazást ad. -
Yodlaf
lelkes újonc
válasz maximilian4 #18811 üzenetére
Nekem volt hasonló, hogy nem láttam egy tételt, de főmenüben lehúzással frissítettem és utána megjelent.
-
Yodlaf
lelkes újonc
válasz balazs1022 #18800 üzenetére
De ezt most csak tesztelted? Vagy hogyhogy nem a Revoluttal utaltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest