- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pestisz
csendes tag
Hát ezek közül mind a kettő egy színvonalas klinika, nem hiszem, hogy bármelyik helyen lenne kontár. Egyébként a vastagbél polip nem annyira bonyolult elváltozás, egy egyszerű colonoscopos eljárás során el lehet távolítani, a szülés az egészen más, az sokkal bonyolultabb.
-
sziku69
őstag
Nem tudom, hogy itt mennyire lesz jövője ennek a témának. Minden esetre én megpróbálom, mivel éppen aktuális lenne a dolog.
Sebész szakorvost keresek a páromnak, méghozzá olyan orvost, aki "polip orvoslásában" jártas. A XVII, XVIII. kerület környéke lenne az ideális, de ha máshol rendel Budapesten belül, az sem katasztrófa.
Mi ismerünk egy jó orvost, aki nagyon jó ezen a területen, de ő elköltözött, és jelenleg Rétságon dolgozik. Dr.Szrenka János a neve.
Szerintem mindenkinek van ilyen jellegű tájékozottsága, az ország különböző pontján. A lényeg, hogy jó, illetve jónak mondott orvos legyen.
Segítsünk egymásnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest