- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
victoireB
csendes tag
Nyugodtan okozhat a mandulagyulladás ízületi (sőt egyéb szervi: vese-, szívburok stb.) gyulladást, a mandula ugyanis a szervezetben gócként szerepelhet, a kis barázdáiban megbújik a sok baci, és onnan szóródik szét a szervezetben. Ha erre van gyanú, nincs mese, el kell távolítani a ''bacifészket''! Palkó, remélhetőleg tényleg megoldódtak a gondjaid!
-
(Kolombusz)
veterán
Szevasz Barátom!
Az orovsokat basztatást nem rád értettem, de manapság pont ugyanolyan divat lett az orovosok basztatása, mint a microsofté.
Amúgy bocs a kirohanásért, csak most valahogy kijött belőlem, betelt a pohár, ami nem tetszik ezentúl mindenért szólni fogok...
(K)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szevasz Barátom!
Istenem, ha egy orvos látná, hogy mennyi hülyeséget irkálsz itt össze vissza.Úgy osztogatod a tanácsokat, mintha szakmabeli lennél.
Mennyi hülye ember hisz az ilyen gyógyfüves szarságokban.
Az orovosokat basztatni azt tudjátok, de nem jut el az agyatokig az, hogy nekik köszönhetitek, ha betegek vagytok és meggyógyit benneteket. Nem a szar gyógyfüveknek.
(K) -
Dictator^
veterán
-
Eagl3
veterán
Már mostis sokat javult pedig mégcsak most szedték le. Gondoltam elsétálok ma a kocsmáig. Lesz támaszvállamis meg midnen
Lépcsőzésre meg mindenképpen rá vagyok szorulva mert emeleten van a szobám.
[Szerkesztve] Volt esetleg hasonló problémád, ismerős esetleg ezen a területen dolgozol?
[Szerkesztve] -
-
Eagl3
veterán
Ma megszabadultam a térdrögzítőmtől. Tiszta heppy vagyok most
már eljutottam odáig, h. 90 fokba kéz nélkül behajlítom, nagyon csúnyán letapadtak a szalagok... plusz annyira el van gyengülve a lábam, h. egylábon megse tudnák állni rajt.
Szóval addig hajlítsam a lábamat (kezemmel húzom) amíg nem érzek feszülő fájdalmat és akkor még egy picit húzzak rajta, majd vissza és megint...
Azt furcsállom, h. nem utaltak be gyógytornára. Kérdeztem az orvost, h. hogyan tornáztassam. Flegmán odabökte, h. járjon rajta.
mod: tudnék ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest