- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Sziasztok!
Nem tudom felmerült e már itt ez a téma.. Azt szeretném kérdezni, hogy kinek milyen gyógyszer vagy terápia vált be nagyfokú stressz, szorongás ill. alvászavar ellen?
Az utóbbi hónapokban nap mint nap ezzel kell megküzdenem és most már nagyon le vagyok robbanva emiatt. A kiváltó ok elsősorban a munkahelyem, de nem tehetem meg, hogy csak úgy otthagyom, ezért muszály lenne valahogy felvennem a harcot ezekkel a problémákkal. Mindemellett nem ártana visszaszerezni valamit a régi optimizmusomból is, mert olyan érzésem van mintha egy láncreakció indult volna be, én meg egyre mélyebbre süllyedek a szerencsétlenségben... Köszi a tippeket előre is! Nicky -
Nedudgi
aktív tag
Hasonló tapasztalat...Apámnak is van, nekem is...NEkem többet fáj a fejem, de iylen műsör amit elmondtál ritkán van. Apámank kevesebbet fáj a feje, de többször volt/van ilyen műsor mint nálad. Öröklött migrén, egyszer asszem É&T-ban volt egy cikk ahol pöttyre leírták a tüneteket...
Lehet azóta már rájöttél de:
-kerüld a fényt ilyen esetben.
-előtünetekkor gyógyszer az segít, gyorsabban elmúlik, kevésbé erős.
-idegeskedés előhozhatja, kerüld (amúgy is egészségtelen)
-előtünet lehet még evéskényszer is (olyankor még nem fáj a fejed, tök jól vagy)
-illetve előtünet lehet látásban: ''Mintha mindennek fényes széle lenne...''
Ellenszer állítólag nincs, nem veszélyes együtt kell élni vele. Nekem már elég régen nem volt...De átérzem a helyzeted, eléggé borzasztó. Ha télleg nem találtak semmit akkor nem hinném hogy aggódni kell, apámnak 16 éves kora óta van és most 50. Jah szemüveg van? Szemorvoshoz is menny el...It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
ngabor2
nagyúr
ilyen hülyeségeket, különösen ilyen fiatalon ne beszélj össze. gyógyszereket ne vegyél be, csak ha az orvos felírja, és tényleg kell. lehet, hogy az én ''gyógynövény-fanatizmusom'' mondatja velem, de borogatással és teákkal nagyon sokat lehet segíteni. most hirtelen meg nem mondom, mi a jó a gyulladt lábra, de holnap hazamegyek, és megnézem neked. ilyenkor csak herbáriában szerezhetőek be ezek a cuccok, de tavasszal leht frissen is szedni elég sok mindent. ha ma délután jössz, adok a saját keverékemből, nekem nagyon bevált. van egy kis nyugtató, vagy ha úgy tetszik, antidepresszáns hatása (orbáncfű, macskagyökér, levendula), meg gyulladáscsökkentő is kissé. az íze megszokás kérdése, nekem ízlik.
Létezésemnek nincs célja és haszna.
ez pedig nem igaz. márcsak a régebbi hsz-aid alapján se. -
Algieba
őstag
Azt hiszem, végleg megzakkantam. A kérdésem, mivel élettani folyamattal kapcsolatos, itt teszem fel. Mivel élhetetlen csôdtömegnek bizonyultam, melyik önpusztítási módot válasszam?
Arra gondoltam, hogy veszek piát, összetörök porrá bétablokkoló tablettákat, cirka 300milligrammnyit, és veszek olcsó öngyújtót a benne lévô gáz miatt. A terv az, hogy lehetôleg egyszerre kiütni a szívet és az agyat, elôbb az öntudatomat akarom elveszíteni, hogy ne kelljen átszenvednem a keringés összeomlását. Halálfélelem mentesen, nyugodtan akarom lerendezni a befejezést.
A testem így is egy csôdtömeg, és maga a személyiségem is szemétdomb.
Mibôl mennyi kell egy 70kg test végzetes kiütéséhez?
Ui.: Ha esetleg lenne ''egészséges'' szervem, nem adom senkinek sem. Akinek testi baja van, haljon bele, mert ez a természet rendje.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
Voltam dokinál, holnap a laboreredménybôl megtudom, hogy mi okozza a lábfejem gyulladását. Allergia tünete vagy köszvény.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
MCGaiwer
addikt
köszi szépen, talán késöbb megoldódik, amugy nem akarok sokat, csak kb +8kgot
az uszoda megoldhaató, valszeg megfogadom a tanácsodat. még1x kösziAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Sátánné
tag
válasz MCGaiwer #138 üzenetére
Én is 58-60kg vagyok és 17 éves! Mondjuk, attól függ, hogy milyen magas vagy a 60kg-hoz?!
Én sem voltam soha vastag, pedig annyit eszek, hogy senki nem gondolná rólam! Szerencsére nem is hízok!
Nem tudom, mi lehet veled a gond?!''Ha világot akarsz látni vegyél, egy atlaszt!'':)
-
MCGaiwer
addikt
hát éppen 16 éves vok, nem gondolom, h az idősödés lenne a probléma.
eddig se voltam kövér, mindig is inkább vékony testalkatú voltam, de nem is zavart. most már kezd idegesíteni, h 55-60kg között vok, de semmit se hízok, meg vmiért étvágyam sincs... voltam kivizsgáláson, igaz nem ezzel a problémával, vér-vizelett vizsgálaton MINDEN tök rendben volt, semmi eltérés a normálistól...Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-
Algieba
őstag
Fekve, csak csendesen lüktetve sajognak, rájuk lépve érzem a gyulladt részeket, nagyon kellemetlen rajtuk a járás. Szúró érzés nincs, inkább csak belenyilal a fájás, ha túl sokat mászkálok, pl. elkúszok a konyháig és vissza.
Nem szedek antibiotikumot! Akkor sem, ha náthás vagyok, mert minden antibaci károsítja a test saját bacifaunáját is. Védem a hasznos bacikat.
A kenôcs csak enyhítette, de meg nem szüntette a bajt. Magától elmúlik, de most egyelôre nem, sôt a bal lábfejemben a boka elôtt a talpon már a v alakú, jó nagy gyulladt rész érezhetôen megvastagodott.
Most minden egyes lépéssel csak jobban vadítom a bajt.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Julcsi
csendes tag
Szerintem sem a terhetlés okozza ez valami visszatérő, újra kiújuló bibi, ezért mondom, hogy gyulladás, mert ha közben mindig kented valamivel vagy szedtél be rá antibiotikumot ideig-oráig elnyomtad, de mihelyst kiürült a gyógyszer újra elő jön. A reumon gélnek is van gyulladás csökkentő hatása, de lehet hogy az már nem elég. Szerintem próbáld ki a körömvirágos lábfürdőt csodát tud tenni. A fertőzéshez egyébként elég egy karcolás a lábon és hát ezek a bacik sajna elég rafinált népség.
Ezek bedurrant részek esetleg szúróan fájnak vagy hogy kicsit több részlet kéne róluk. -
Julcsi
csendes tag
Azt nem tudom mitől lehet de gyulladás az kb 95%.
-
Algieba
őstag
Nem én vagyok a köröm benövéses. A körmeimnek semmi baja sincs.
Igen, a gyulladt részek láthatóan vörösebbek, és megérintve ôket forróbbak a lábfej többi részénél.
Hogy a manóba keveredhetett volna baci a lábfejembe, és miért pont oda? Sehol másutt nincs ilyen gond, és még náthám sincs. Ha baci lenne, a fehérvérsejtek már leszámoltak volna velük.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Julcsi
csendes tag
Egyetértek szerintem is gyulladás, jobb lesz, ha megvizsgáltatod, ott még nem kell rögtön elfogadni azt amit az orvos mond(pláné sztk)az a lényeg hogy vagy dokival vagy egy természet gyógyásszal nézesd meg. Addig is szerezz be bioboltból száriított körömvirágot és abból készíts teát, aztán lábfürdő(itt hideg legalább is langyos víz hogy lehuzza a gyulladást). A körömvirág nagyon jó gyulladáscsökkentő, segíteni fog
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Ez nem hinném hogy terhelés okozza.Nem vagyok doki,de szerintem bakteriális fertőződés.Ugye előzőleg írtad, hogy gond volt a körmöddel.Ezt kellett volna helyrehozni, és akkor talán megúszod a történteket.Ezek után érdemes lenne elmenni szakemberhez.Summa summárum,gyulladás van a talpadon/ban. Tipikus tünetek:fájdalom,duzzanat, esetleg a szövetek melegsége,stb
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Algieba
őstag
Most már ideges vagyok. Délután szitkozódva fogok elbicegni, mind a két lábamra sántítva, a dokihoz. Még szerencse, hogy csak 200 métert kell kúsznom...
A lábfejeim megvesztek.
Tegnap elôtt a jobb sarkamon kezdôdött a gyulladás 4 centi hosszan, patkó alakban.
Áh, legyintettem, csak megnyomta a bakkancs.
Aha.
Estére a gyulladás átment a talpamra is, a boltíven egy 50 forint méret rész vált forróvá, duzzadtá és fájóssá.
Na, mondom, ez már megint a szokásos móka, elmúlik. Nem törôdve vele tegnap délelôtt is mentem a dolgaim után, persze a jobbat kímélve, a bal lábra nehezedve.
Délután a bal talpamon a boltív és a lábfej bal széle bedurrant.
Most mind a két lábfejem talpa lüktet, sajog, ha rájuk lépek akkor meg azt se tudom, min is járjak, mert fájnak.
A Fastum gél erre a bajra nem vált be.
Nem tudom, hogy mi a bajuk.
Múltkor, mikor enyhe volt az idô, a kényelmes sportcipôben járkáltam, és akkor a bal bokám sajdult meg, de úgy, hogy meg is dagadt.
Nem a cipôim a gonoszak, a lábfejeimnek van valami baja, de mi?!
Valakinek valami tippje?
Fontos lenne a jó tanács, mert kedvencem a gyaloglás, és hamarosan kertet kell ásnom! Ilyen talppal nem tudok ránehezedni az ásóra.
December óta 3-4 naponta valamelyik lábfejen elôjön a bibi. És most mindketten kész vannak.
Ennyire nem bírják a terhelést?! Na, ne már! Volt olyan év, hogy hetente 2x 20km-et gyalogoltam, nyáron sportcipôben, télen bakkancsban, és semmi bajuk nem volt. A rekordom napi 40km, és ennyi, bakkancsban megtett km után se panaszkodtak.
Az ágyban fekve is sajognak szegénykék.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
Menj el sebészetre! Mert 1. vérmérgezést kaphatsz, ha magad esel neki, 2. öngyógyítás nagyon fájdalmas lenne.
ragazzo
A lónyáltól se fájt volna annyira a hasam, mint ettôl a retek kólától. Többet nem iszok. Rászokok a kávéra inkább.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
LeG3Nd
tag
Helo, körömbenövéssel mit lehet kezdeni? (Kb. már kéthete megvan, rondán sebes, váladékozik, érintésere fáj) Remélem van valami humánusabb megoldás a sebészetnél, holnap muszáj lesz elmennem...
shorter of breath and one day closer to death
-
Algieba
őstag
Huh, de régen éreztem már ezt a vacak állapotot. Nem kellett volna meginnom azt az utolsó pohárnyi, állott kólát... Paff vagyok tőle. Úgy érzem, mintha a rekeszizom alatt, egy sávban (gyomor-máj) ketté akarnék szakadni, és közben hülye, fémes ízt érzek a torkomban meg a számban.
Utálom ezt a fajtáját a hasi görcsöknek.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
ragazzo
őstag
válasz MCGaiwer #114 üzenetére
És ha előtte ezek rendben voltak, esetle egy orvosi kivizsgálás sem árt.Nem akarlak riogatni, de ennek rengeteg oka lehet.Az idős embereknél ez teljesen természetes a lelassult anyagcserefolyamatok miatt.
-
MCGaiwer
addikt
hali all!
miért van az, h egyáltalán nincs étvágyam?
meg ha néha hosszabb időre meg is jön, akkor se hízok semmit...?Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Sátán44
addikt
Hétvégén vannak kivizsgálások a kórházban nem tudjátok?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
ragazzo
őstag
Hát igen.Mennyi idő után is mennyi új dolgot fedeznek fel az orvos-kutatók.Gondolom az agy működésének még nagy százalékát nem is tárták fel.A cikkben azért viszonylag közérthatően leírja hogy mi hogyan működik.Ezt szeretm.Nem Blikk szint...
-
Drizzt
nagyúr
Ez ugyan nem kérdés, de beillik.
[link]I am having fun staying poor.
-
roPHka
senior tag
Ez általában így szokott lenni, inkább az érzéstelenítés fáj, aztán már semmit sem érzel, persze vannak kivételek. Volt hogy két injekciót után is fájt a fogam amikor a doki bütykölte, végülis kibírtam nagynehezen.
Mondjuk én az injekciótól nem félek, és nem is mondhatom, hogy fáj, legtöbb esetben inkább csak kellemetlen.
Ez az orrsövényferdüléses téma is inkább csak kellemetlen, maga a műtét, hogy az orrodban túrkálnak, meg utána, hogy ki van tömve...whááá bele sem merek gondolni -
Algieba
őstag
Köszi a javaslatokat!
Azt hiszem, az ugrálás marad, most már a combom után, a hasamban is rákezdett az egyik izomrost. Mindegy. Normális táplálkozás sem segít. A gyomrom lángol vagy görcsöl, idônként egyszerre a kettôt, a májenzimeim 100-asok, mert nem bírták a Syncumart. A vérem alvadékony, és még allergiás is vagyok.
Bírom a test nygeit, csak halálosak ne legyenek. Ezek csak bosszantanak.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...