Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- Túraautó topik
- YouTube
- Autóhifi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest