Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat. -
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Még csak levelet kaptam 1-2 hónapja, hogy majd jön az új verzió és majd lesz "invitation".
De kíváncsiságból feltettem az új verziót és hiányoztak a másik kliensekből jövő játékok, de néhány olyan is, amit Originen belül vettem, vagy aktiváltam.
Pl. a Dragon Age inquisition 3x volt meg, 2 alapverzió és 1 GOTY, mindhárom Origin aktivációs és abból utána már csak egyet jelenített meg, pedig 3 különböző product key-nek kellene felismernie.
Nálam a program még nem jelzett, hogy tegyem fel az új verziót. -
törölt tag
Sziasztok,
Megkért már valakit az app, hogy elérhető számára és telepítse fel az újabb verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest