Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rgqjx

aktív tag

Többek közt én is szeretném kihangsúlyozni, hogy a win98-al szerencsés voltál, még akkor is, ha az SE verzió volt. (A nevem is a win98 telepítő kódjából az első részlet) :DDD Nálam stabiltásban a win2k hozta el a megváltást az elődökhöz képest. Még a haverok közt is királynak érezhettem magam, mert a koleszban már 64k-s isdn-en jött a sulinet.

Valahogy átérzem a problémád, régen rendszeresen próbáltam az újabbnál újabb romokat az aktuális telómon, manapság meg örülök, hogy ezzel sem kell időt pazarolni, mert csak működik, ahogy kell.
    Most is nyomom a homelab-et, virtualizálva futtatva néhány OS-t stb..., de látom, hogy így is kezd elszaladni mellettem a világ. Pár percre hoztál egy kis nosztalgia érzést, de sajnos gyógyírt nem tudok. Ha te megtalálod, jelentkezz!

#5iMaverick: Csak nem az 5ali61? Az acorp szó láttán azonnal ez a karakterkombináció jut eszembe.

#12Foglalt név: Az IRQ beállítása tényleg emlékezetes maradt. Most is megkönnyezném, ha nem lenne másik szabad port a hangkártyának.

Vannak emlékek, amelyek idővel sem tudnak megszépülni. :DD

Új hozzászólás Aktív témák