Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Többek közt én is szeretném kihangsúlyozni, hogy a win98-al szerencsés voltál, még akkor is, ha az SE verzió volt. (A nevem is a win98 telepítő kódjából az első részlet)
Nálam stabiltásban a win2k hozta el a megváltást az elődökhöz képest. Még a haverok közt is királynak érezhettem magam, mert a koleszban már 64k-s isdn-en jött a sulinet.Valahogy átérzem a problémád, régen rendszeresen próbáltam az újabbnál újabb romokat az aktuális telómon, manapság meg örülök, hogy ezzel sem kell időt pazarolni, mert csak működik, ahogy kell.
Most is nyomom a homelab-et, virtualizálva futtatva néhány OS-t stb..., de látom, hogy így is kezd elszaladni mellettem a világ. Pár percre hoztál egy kis nosztalgia érzést, de sajnos gyógyírt nem tudok. Ha te megtalálod, jelentkezz!#5iMaverick: Csak nem az 5ali61? Az acorp szó láttán azonnal ez a karakterkombináció jut eszembe.
#12Foglalt név: Az IRQ beállítása tényleg emlékezetes maradt. Most is megkönnyezném, ha nem lenne másik szabad port a hangkártyának.
Vannak emlékek, amelyek idővel sem tudnak megszépülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam stabiltásban a win2k hozta el a megváltást az elődökhöz képest. Még a haverok közt is királynak érezhettem magam, mert a koleszban már 64k-s isdn-en jött a sulinet.