Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zotya84

őstag

válasz iMaverick #14 üzenetére

Az még kicsit odább (sic!) van. De már nem olyan sokkal, talán, már ha balfék asztalos lennék, is meg tudnám egy kezemen számolni.

És biza előhoztad a régi "szép" emlékeket is. A P2-Cerka idejéből a jó kis SiS chipsetes lapokkal; az AGP 4x vagy AGP8x alaplapok, kártyák közötti inkompatiblitással, stb...
    Meg hogy mekkora áldás volt az 1300-as Duron utána, meg a Bartonos Athlon XP, az Abit lapban Windows alól állított FSB-vel igény szerint, alul, vagy túlhúzva; esetleg nem is annyira régen (oszt ez is majd 20 év) a Toledos Athlon 64 X2. De szép is volt, mikor mindenki szidta a Vistát, én meg SP1 (x64) után már vissza se néztem többet XP-re, mert az a konfig dalolva vitte nagyságrendekkel jobban, mint amit XP-vel ki lehetett belőle hozni – és elég csak a 4GB helyett 2,5GB-nak látott RAM-ra gondolni... :)

#17 Samus: Én pont ezért szerettem meg a Gigabyte DualBIOS-os alaplapjait, hiába volt már elég régóta UPS a gép előtt. Abban így nem volt komoly kockázat. De ezek a BIOS-Flashbackek szinte teljesen kiirtották őket, sajnos. Ugyan, megállt lappal nehéz lesz a megfelelő formátumba hozni a hozzávaló pendriveot, de legalább nem halálozik el miatta a lap.

Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

• Zotya84

őstag

válasz iMaverick #5 üzenetére

Húbaz+, ettől a képtől azonnal nekiállt a hideg futkosni a hátamon... :D

Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

Új hozzászólás Aktív témák