Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A piros LED nyitófeszültsége 1,6V körül van. A kék LED-nél ( ami az SWOP35-öm popójában volt ) módosítanom kellett az előtét ellenállás értékét, mert keveselltem a fényerőt. A fehérrel nem volt semmi gondom - beraktam és ment.
-=Libria=-: Vannak lézeres egerek is újabban, de az átlag optikai egerekben kutya közönséges emelt fényerejű LED-ek vannak.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Elképzelhető, hogy a bútorlap a bibi.
Én az SWOP35-ömet egy felfordított egéralátéten használtam, mert a képes oldalon fura dolgokat művelt. A nővérem fia ki is volt akadva, hogy milyen nehezen mocorog az egér - nem figyelte, hogy én egy kicsit feljebb tartottam az egeret, és csak az ujjam csúszott az alátéten ( tudom kicsit mazochistának hangzik - elég kínlódósnak tűnhet, de hamar megszoktam, és ez után már nem volt gondom vele )
A mostaninak pedig tuti alátéte van, amit muszály használnom, mert az küldi az energiát az egérkének, és a vevő is abban van. Ezzel nem kell cserélgetnem az elemet az egérben, mert nincs benne

-
Bubu79
addikt
Ugrálás: talán néha szöszöld ki az optikát

A linkelt egér érdekes arcú - így szemből egy kicsit bumfordi, de úgy nézem jól tapadhat rá az ember keze.
Az általad vázolt problémával eddig még sosem találkoztam - sem a mostani, sem az előző egeremnél
Ja, azt hiszem ezek után egy kicsit átértékelheted az aláírásodat
Az egered már nem biztos, hogy belefér 
-
Bubu79
addikt
Miért mi bajod az A4Tech-el? ( Csak nem az, hogy nem Logitech van ráírva?
)
Nekem nem ez az első A4Tech egerem, és soha semmi bajom nem volt vele - működik és kész. A Genius már más tészta - 3 golyós Geniust vágtam falhoz, mert besokalltam a golyótisztogatástól, utána vettem egy A4Tech-et ( golyósat ), amit elég volt kb. havonta egyszer mosogatni. Csak '' flancolásból '' (
) cseréltem le optikaira.
Azóta hű vagyok a ''márkához'' - remélem nem csalódok ebben a mostani NB-50-ben sem ( eddig rendesen helytállt ).
Tekintve, hogy nem játékra használom, nem hiányzik a hiper-szuper lézermausz, ez is tökéletesen megfelel nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az egered már nem biztos, hogy belefér