-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
válasz B.Tibi #14406 üzenetére
XP SP3
a vicc az, hogy az Opera Turbo bekapcsolása után a képek teljesen betöltődnek, csak eszméletlenül lassan. (maga a böngészés is használhatatlanul lassú lesz - pedig elvileg ez gyorsítja a netezést )
ha kikapcsolom, akkor normálisan lehet netezni, de egyes oldalakon nem jönnek be a képek rendesen.
nagyon bosszantó, mert ilyenkor mindig meg kell nyitnom egy rendesen használható böngészőt - Chrome, FF5 -, pedig szeretem az Operát, mert van pár nagyon jó funkciója (pl. mouse gesture)
-
-
scott_free
senior tag
válasz B.Tibi #14398 üzenetére
nem olvastad elég figyelmesen, nincs Opera Turbo:
"I am not using Opera Turbo feature, because I have a very good Internet connection."
a probléma egyértelműen az Opera 11.50-nel van, mert a 9.27-es Operával tökéletesen megy minden. (btw. az volt a legutolsó valóban jól működő Opera...)
amire rájöttem közben: a hiba nem a megjelenítésben van, hanem a letöltésben, ugyanis ha elmentem a félig megjelenített képet, akkor a jpg is csak félig lesz meg. ráadásul ahányszor újratöltöm, mindig más %-ban tölti le a képet. (vmikor a harmadáig, vmikor a feléig)
(és csak egy ideje csinálja ezt, előtte nem volt ilyen gond vele) -
fatal`
titán
válasz B.Tibi #14400 üzenetére
"meg tudom kerülni,"
Persze, ki lehet kapcsolni. De 3 oldal miatt nem fogom, meg anélkül nem böngésző a böngésző.
Különben csak egy példa volt a sok közül és arról még nem szóltam egy szót sem, hogy az UI fejlesztésekor "egyszerűsétés" címszó alatt kivesznek egy csomó funkciót és butítják az egészet.
-
fatal`
titán
válasz B.Tibi #14398 üzenetére
Nem tudom, hogy jönnek ide a linkek hiszen semmi köze a profilhoz.
Rendszeres hiba, hogyha módosítod a menübeállításokat (és lemásolod őket pl.) akkor a következő verziónál a régi init tartja meg (a másolatokon nem megy végig a módosításokkal) és szépen szétbarmolja a menüt.
Az ilyen és hasonlókon kívül rengeteg ismert bug van, maximum nem futottál bele, örülj neki.
Én pl. arra leszek kiváncsi, hogy a lassú smooth scrollt mikor javítják már ki végre.
-
scott_free
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest