Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Ha tudna valaki opera guru segiteni azt nagyon megkoszonnem, mert eleg reg ota van egy problemam amit sehogy sem tudok megoldani. A problema hogy en alapbol 150%-os nagyitassal hasznalom az operat (nincs fit to width bekapcsolva) es egy csomo oldal foleg ahol van valami beagyazott video rosszul jelenik meg 150%-os nagyitassal. Ha visszarakom 100%-ra, akkor teljesen jok az oldalak.
Amiket idaig probaltam:
opera 11.10 , 11.11final, kozbe betak is voltak, es most a 11.50 beta is ezt csinalja.
Csinaltam mar clean installt is ( a prog files meg a Users konyvtarba is uninstall utan toroltem minden opera cuccott) egyedul a wand-ot meg a speeddial.init masoltam vissza, de a hiba ugyanugy megmaradt.
Legegyszerubb pelda ra a subba.blog.hu[igy] nez ki nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest