Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nagyon alap rendszerem van, transmission torrent kliens van telepítve.
Sajnos haldoklott a régi winyóm, amin a filmeket tároltam, így egy új ssd-t tettem bele, átmásoltam rá a filmeket és visszaraktam a gépbe.Minden működik, látja, meg van osztva a mappa, de a transmission kliens valamiért nem hajlandó az új letöltéseket az új winyóra menteni, mindenképp a belső nvme-re ment, akármit is csinálok pedig telefonról is jól írja ki a hátralévő hely méretet amikor hozzáadom a torrentet.Nano editorral ellenőriztem az elérési utat, stimmel. Már kitöröltem az ideiglenes letöltési mappát, átírtam false-ra és még mindig oda menti a letöltött fileokat, kezd az agyamra menni a dolog, de talán valami apró beállításon múlik.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Wuthering Waves
- World of Tanks - OFF topic
- Parfüm topik
- EA Sports WRC '23
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 03. 28.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Intel Builders Bundle - Civilization VII, Assassins Creed Shadows
- perplexity.ai pro éves előfizetés, openai chatgpt, gemini, Antropic Claude
- PC Játékok
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro Black Használt, karcmentes, ajándék tokkal és 1 év garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest