- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tama777
tag
válasz
szpeti40 #11739 üzenetére
Jackett-et nem használok, bár nem gondolnám, ha minden jól volt beállítva a konténer létrehozásakor, hogy a Watchtower miatt nem működik a dolog.
Watchtower-es frissítgetéssel nekem akkor volt gondom, ha nem adtam meg a konténer létrehozásakor minden olyan könyvtárat, amit kér a konténer (vagy elírtam a konténer könyvtárát (pl. /config helyett /confi-t írtam, ilyenkor a /config könyvtárához csatol egy random könyvtárat)).
Konkrét példa: Létrehoztam a Grafana konténert, beállítottam, amit a telepítési dokumentum írt (port szám, név stb.). Elindítottam, működött, beállítottam már egy csomó grafikont. Aztán egy Watchtower-es frissítés után minden beállítás, grafikon odalett. Kiderült, hogy a Grafana létrehoz egy saját könyvtárat (Portainer/Volumes résznél látható), amibe a konfig fájlt tárolja. Amikor a Watchtower frissít az új konténer más random könyvtárat hoz létre, amibe az alap konfig fájl kerül és így nem találja meg a régit. Magyarul adnom kellett meg nekem egy saját könyvtár útvonalat, ahol már minden frissítés után meglesz a konfig fájl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged