Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
Bár ez a kérdés nem szorosan OpenGL-hez tartozik, de jobb topic nincs hozzá (van két ilyen témájú is, kevesebb, mint 10 hszszel, amelyek több évesek
). Azt szeretném elérni Win32 API segítségével, hogy létrehozzak egy fullscreen ablakot, amibe majd OpenGL-lel fogok rajzolni. Csak egy gond van : nem tudom hogyan kell csinálni
. Alap Windowsos ablakot tudok csinálni (és át is tudom adni az OpenGL-nek), böngésztem a netet, de a legközelebbi megoldás, amit találtam fullscreenre, több mint gányolás (abban áll, hogy csináljunk egy WS_POPUP stílusú ablakot, amely pont a képernyő méreteivel megegyezik, így lefedi azt).Tudna valaki ebben segíteni ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Azt szeretném elérni Win32 API segítségével, hogy létrehozzak egy fullscreen ablakot, amibe majd OpenGL-lel fogok rajzolni. Csak egy gond van : nem tudom hogyan kell csinálni