- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
klimokrisz #303 üzenetére
A honor nem tudom milyen tablet, en leragadtam 2013-ban a nexus tabletnel. De ha androidos ez is, akkor a playstore-bol en letoltottem a streamctrl alkalmazast, ami tcp/ip -n csatlakozik az obs altal nyitott sockethez es taviranyitani tudja. Nem ez az egy van, tobb ilyen is van, ez eleg fapados de ingyenes. Ertelemszeruen a tabletnek es az OBS-t futtato gepnek ugyanazon halozatban (vagy legalabbis egymast elero halozatokban) kell lennie.
-
0xmilan
addikt
válasz
Elgato Stream Deck Mobile
Ezzel tudod iranyitani Android-rol a Stream Deck-et. A PC-s Stream Deck app-hoz kell egy OBS plugin es elvileg menni fog.
Az ingyenes verzioban csak 6 gomb es 10 oldal van. -
válasz
klimokrisz #305 üzenetére
Figyelj, lehet hogy van, nézz utána, ehhez én nem értek.
-
válasz
Ezt az elképzelést nem tudom elképzelni hogy lehetne megvalósítani.
Eleve az OBS a PCden fut nem a Tableten.
De ha tudsz távirányításra jó módszert akkor esetleg használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest