Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J00hnny
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Köszönöm a linket. A gondom az a megfelelő darab kiválasztásával hogy én nem olyan felületet látok a tükör helyén, mint a web oldal képein (ezt néztem ki: UOG03-85181E, és arra a fekete cuccra gondolok amit én nem látok a tükörben) hanem egy kissé fényes, talán fólia szerű fekete felületet.

-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Valamelyik nagyon elmés autós társunk kitörte az Astra H-m vezetőoldali visszapillantó tükrét. Tudom csak az üveget cserélni otthoni körülmények között? Láttam lehet netről rendelni de nem tudom ezt én otthon hogyan tudom beszerelni. Milyet érdemes venni? Előre is köszi.
-
-
J00hnny
aktív tag
válasz
lujó55
üzenetére
Nem mentem bele semmi nagyobb gödörbe. Tudtommal kisebbe sem.
Mi az a szilentek?
A kocsi egyébként többnyire áll, csak heti max 100km-t megy városban. Aztán félévente 3000km-t autópályán egyhuzamban.
Meg ritkán 2-300 km-t autópályán két város közt. A legelső alkalommal is az autópálya közepén hallottam meg egy dugó közepén két város közötti araszolás közben. (ha lassabban megyek a nyikorgás hangja is lassabb, ha gyorsabban gyorsabb, ha lehet így kifejezni). -
J00hnny
aktív tag
válasz
lujó55
üzenetére
Az az érdekes hogy esős időben egyáltalán nem jelentkezik. Leginkább napos, meleg napokon.
Nem hinném hogy bármi is "ki lenne" az autón, hiszen alig 50.000 km ment.
Ma reggel kicsit jobban ráfigyelve mintha a kerekek felől jönne.
Próbáltam a zajt rögzíteni, de nem lett jó a felvétel. A forgalom zaja elnyomta a felvételen a nyikorgást, pedig ez a valóságban pont fordított.
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. 2 különböző kérdésem lenne egy 2007-es Astra H Sedan autóról:
1. Néha (tehát nem mindig) elkezd nyikorogni amikor megyek, de abban a pillanatban abbamarad ha egy kicsit is benyomom a féket.
Fogalmam sincs mi nyikoroghat és hogy mitől függ (sebességtől biztos nem...).2. A gyári CD30 jelű "hifi" helyére milyen mást lehet beépíteni? Itt a méretekre gondolok elsősorban, főleg a mélység. Ugyanehez a témához érdekelne, hogy ha veszek egy hifi-t akkor a Board computer funkciókat hogyan tudom elérni majd?
Előre is köszönöm, ha nem nevettek ki az esetleges buta kérdéseimért hanem gyorsan megválaszolásra kerülnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest