Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
AVIA Miskolc, Erenyő u. 1. (M.I.K. telep) 5-21 226.9.-
AVIA Miskolc, Szirma - Martinkertváros között 5-22 226.9.-All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
nos, én hangszórót úgy vettem, hogy annyi volt csak a biztos hogy se mélyláda, se semmi olyasmi nem lesz, aminek nincs helye gyárilag az autóban, ez magukat a hangszórókat is behatárolta, mert összvissz van a 4db 13-as lik a 4db ajtóban, sztán helo. úgyhogy megmértem szépen a max beépítési mélységet és megvettem a legnagyobb-legnehezebb hangszórót, amin amúgy a legimpozánsabb technikai adatok is szerepeltek egyben merő véletlenségből, mely adatokat mondjuk egy takamuki dobozon látva elnézően mosolyog az ember, de reméltem hogy egy jbl-ben esetleg meg is lehet bízni...
aztán levert a víz, amikor otthon az elsőt kicsomagoltam a dobozból és megláttam a közepén a "csálé" magassugárzót, namondom magamnak peti ebből baj lesz mert talán már egy hete volt hogy megvettem őket sztán hogyan lesz a garancia, de a másik is olyan volt, és a többi is, jamondom ez nem bug hanem fícsör, gyorsan bele is szórtam őket a helyükre, és sztem jól is szólnak.
és offolom, mert semmi keresni valóm nincs itt, dehamár bepöntyögtem...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
ittvane: [link]
bizony, ez úgy nagyjából mindent tud, amit tudhat egy fej. nekem már az 50-et is megérte, de 40-ért már pláne nagyon jó
szerk: most jut az eszembe, az enyémben még cd sem volt, van egy 2GB-os kártya az előlapban, annyi zene van rajta hogy mire körbeér már megint az újdonság erejével hat ami megszólal (pici túlzással persze, de nagyjából stimmel ). egy albumot cseréltem le rajta összvissz későnyár óta.
szerk2: és most vettem észre a képen a jbl hangszórókat, én is jbl-eket vettem az autóba, 2pár gt5-502 került bele.
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
válasz Calogero #2861 üzenetére
hát az elmélet az megyen nekem is, csak valahogy ez az egész alkudozásosdi nem megyen
olvastam sokmindent már erről a sokhelyről kérek árajánlat témáról, totalcar és tsai, és mégsemtom... vagy vékony a bőr az arcomon, vagy csak simán rutintalan vagyok, vagy passz. kéne ilyen tanfolyamokat szervezni a magamfajtáknak
de azért köszi a tippeketAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
válasz parandroid #2822 üzenetére
ezt annyira nem értettem sosem, hogy hogy van ez, hogy egy négymillás autó 3.2millába kerül... mesélhetnél részleteket akár priviben hogy hogy miként kell ezt csinálni...
-
plömplöm
őstag
válasz deicide #2806 üzenetére
két gyerek már "megvan" és az asszony rágja a fülemet egy harmadikért, mert mostmár össze kell jönnie egy lánynak is
az asszonnyal ketten elvoltunk a régi swiftben is, de mostmár az ötajtós régi laguna a kicsi néhaAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
szerintem a "családi" autó 4ésfél méternél kezdődik
vagy mondjuk félm3 kalaptartó alatti csomagtérnél. én megértem hogy itt nálunk ezeknek kell betölteniük a "családi" szerepet, de azért "bőven"-nek egyáltalán nem nevezném a dolgot. ha befér hátra két gyerekülés mellé (vagy közé) a nagymama, vagy befér három gyerekülés, akkor nem szóltam. ráadásul valaki az előbb mondta hogy classicii-t vett és jajjdejó, hát ebből kiindulva még olcsónak sem nevezném a dolgot. nade ez egy opel topik, szóval inkább kussolok, off-ba is rakomAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest