Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves felvilágosítani, hogy a gyári Astra G pótkulcs csak a gyújtáskapcsoló zárjába jó?
Vásároltam egy bontott szettet, és a csomagtartó, valamit ajtó zárjába nem mozdul el a pótkulcs, illetve bele sem megy, miközben a gyújtáskapcsolóba jó, és a bontott központi zárás kulcs is jó mindegyikbe.
Nem hiszem el, hogy ez volt a gyári megoldás.
-
Máté94
addikt
Ez egy jó kérdés. Fél év, talán 1 is akár.
Köszönöm neked is! Ha a szituáció úgy adta volna, akkor ezt kellett volna tenni, de hát nem normális.
Kicsit bonyolult, de egy külföldi barátaink autója , amit Mo.-n való helyvaltoztatásra használnak.
Ott voltam, amikor vásárolták, de nem kaptak második kulcsot.
Autó kellett 500e Ft-ért a közelből, akkor abban a pillanatban azonnal. Ezt választották. Én nem vettem meg volna ennyiért, tapasztalva már amennyi apró "baja" van. Eddig jártam hetente vele, de mostantól nem fogok tudni egy ideig. Ezért jött elő a kulcsos dolog.
-
Máté94
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ez eggyel jobb, mint amire én gondoltam. Mondván, biztos lopott volt.
Köszönöm a segítséged!
Akkor próbálom telken belül tárolni, és nem előidézni olyan szituációt ahol lemerül az akksi, miközben központizárral van zárva.
UI.: Ha orvosolni kellene a jelenséget, gondolom akkor 3 új zárbetét kellene, új vagy azokhoz tartozó kulcsokkal?
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Elnézést, ezért a kérdésért. Előre is megjegyzem, nem az enyém az autó. Én csak vigyázok most rá.Adott egy 2003-as 3 ajtós Astra G, és nem tudom kulccsal, kívülről bezárni az autót.
Hiába fordítanám el, semmilyen irányban nem hajlandó mozdulni. Mintha nem ez a kulcs lenne belevaló. Sem a csomagtér, sem a vezető oldali ajtón nem mozdulnak a zárszerkezetek.Természetesen indítható meg minden.
Leszedtem az akkumulátor sarut tárolás miatt, és eddig nem kellett kulccsal lezárnom, és ezért furcsa a jelenség.
Rosszul csinálok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest