Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honda567
tag
Z16XEP Delphi trafó , Ngk Zfr5f gyertya lett 2,5éve be szerelve.
Mikor be van melegedve a motor 2,3-asba érzödik a legjobban nem egyenletes a gyorsulás, de városon kivül ha valamit elözni kell akkor is észre vehetö nem úgy megy ahogy kell. Vagy hamisitvány a gyertya vagy ennyit birt majd ki fogom szedni belöle. -
Honda567
tag
Iridium gyertyát próbáltatok már H astraba? Jobb a szikra erösebb és a hideg inditás is jobb jókat irnak róla.
-
Honda567
tag
Sziasztok
H Astra a kulcs bicska része mozog. Ez miatt bele tud törni a gyújtáskapcsolóba?
Vettem egy Kulcsházat a temuról tartaléknak.
Voltam kulcsmásolónál azt mondta meg tudja ragasztani 2ezerért nem fog mozogni de szerintem nincs értelme foglalkozni vele, egy helyen meg is van nyilva a ház.
[link] -
Honda567
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Most látom Emagon is van a hátsó rendszám világitással egybe épitett kamera, [link]
[link] Ez szerintem 1gb lehet ki se irják a hirdetésbe.
Amit adtak vele kamerát azt próbáltad milyen képet adott?
Fotón nem nagyon látom a széleit a rádiónak be megy fixen nem állnak el a szélei?
Be épitö keret gondolom ehez nem kell. -
Honda567
tag
Sziasztok!
[link] Hangminöségbe milyen ez a rádió? -
Honda567
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én vettem egyet H7 fekete hátteres lámpát H astrara
karc volt rajta elvittem polirozni, utánna derült ki hogy a búrán van repedés látszott vissza vette a bontós.
Van itt másik lámpám azon jó a búra hölègfúvóval
próbáltam melegíteni de teljes olvadás pontig kell
és akkor csavarhúzóval lehetne szét feszíteni.
De utánna nem fog zárni rendesen be párásodik, mondják is
hogy a xenon lámpa amit könnyen szèt lehet kapni.
A h7 erősebb ragasztóval van ragasztva. -
Honda567
tag
H astra első lámpák fekete hátteresböl melyik márka ami használható?
Depo-t most hallottam hamar ki mattul de ha azonnal le fóliáztatom akkor lehet tartós szerintem. -
Honda567
tag
Sziasztok
cromaxba vettem tetőléc takaró fedeleket
szerintetek ez uv álló műanyag lehet?
Nem is méret pontos az egyik vége be süllyedt
de szerintem az erős nyári napfény szét is olvassza majd.
-
Honda567
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
A komplett zsalu csak jobb, mert a ragasztás ha nem sikerül akkor csak le törik egy idö után.
-
Honda567
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Ma meg mennem kellett az autóval be is ragadt a vezető ajtó. Most láttam YouTube videón az ajtó oldalába teljes fel
kell lazítani a torx csavart a zár betét be rakása előtt valószínű ezért ragadt be. Opel astra H Hungary OAHH
facebook csoportba lépj be ott árulnak zsalu javító darabot
és korlátozó elektronikát. Gyárilag erösre csinálták a motort
azért töri el a zsalut. Nekem mióta benne a korlátozó elektronika azóta nem törte el a zsalut. -
Honda567
tag
Sziasztok
H astra bal első ajtó amibe a zár van ennyit nyílik ez
normális így?
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astran a tetőlécbe merre fele nyílik a takarófedél?
3 hónapja le van szedve még csak most lett le festve, el felejtettem hogy volt. Fotót tudna valaki felrakni jó lenne.
-
Honda567
tag
H astra kilincsnél van ez a gumi kupak hol lehet ezt beszerezni? Elporladt a jobbos ajtón is.
-
Honda567
tag
Fekete hátteres lámpáról hőlégfúvóval könnyen le lehet szedni a búrát?
Ezen vannak mély karcok, de van egy másik lámpám annak jó állapotú a búra azt akarnám át rakni és szélvédö ragasztóval rá ragasztanám.
-
Honda567
tag
Ózonos klíma tisztításkor klíma legyen be kapcsolva? Vagy klíma nélkül kell ózonozni?
Most az autószerelő nekem azt mondta ha be van kapcsolva a klíma akkor a száritószűrőbe bele megy a baktérium.
Youtube-on is néztem videókat klímát mindenki be kapcsolja ózonozáskor. -
Honda567
tag
H astra hűtőventillátornak a biztosítéka hol talàlható?
-
Honda567
tag
Levegöszürőt mennyi idő után kell cserélni?
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astra bicska kulcsban az immo chipet hogy lehet tesztelni hogy jó -e?
Villás kulcs néha rá jön hogy villog és nem teker nem indul .
Kulcs ki vétel után indul, 1614 a hiba kód. -
Honda567
tag
-
Honda567
tag
-
Honda567
tag
Erről a klíma tisztító habról mi a véleményetek?
Pollenszürőnél kell be fújni, H Astran akarom használni. Pollenszürőnél be fújom elektronikai alkatrészeket nem áztat el?
-
Honda567
tag
H Astran a klima rendszert át kell mosatni, mert kompresszor csere lessz most. Mikor érdemes kompresszor csere elött vagy után?
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astra-hoz milyen márka Klíma kompresszort érdemes vásárolni? -
Honda567
tag
H astra-ba iridiumos gyertyát lehet használni?
1.6 benzines. -
Honda567
tag
H Astra 5 ajtós Ferdehátúhoz tetőlécet újba lehet kapni? Nem találok sehol, hozzá, meg hajlott a régi leszedtem festeni.
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astra-ra Paragi dobon gondolkozom.
Teljesítménybe növel valamit?
YouTube-on videót néztem a hangja nem tetszik.
[link] -
Honda567
tag
Köszönöm a segitséget, naponta vagy 1,5 órát vagyok úton akkor nem elég is a 128gb kártya olyat veszek.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
Menetrögzitő kamerába hány gb-os micro sd kártyát használtok?
Most vettem egy Xiaomi 70mai m200-at eddig nem volt még ilyen kamerám nincs tapasztalatom benne azért kérdezem. -
Honda567
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az ablakmosó szivattyút nézd meg a tartály alján van én rengeteget szívtam vele.
Új könyök csatlakozóval jó lett, előtte nekem Fbs-el volt az előző tulaj azzal ragasztotta be. -
Honda567
tag
válasz
tlala
üzenetére
Én nem tudok rá szervizet sajnos én is elvinném.
Akitől vettem az ülés aljára a sínt az ki cserélte a hát támlába a deréktámasz pálcákat is az javult is jobb lett, a sínen is volt kopás azt se ártott cserélnem.
Hát támla hátoldalán lehet a szövetet le bontani majd neki álok ha jobb idő lesz rá nézek hátha jutok valamire. -
Honda567
tag
[link]
Ilyet akarok H astrara előtte lévő kipufogó csővel passzol szerintetek?
Műszaki vizsga most jár le előtte felrakom, azt írják adnak vele mübizonylatot vizsgán gondolom be írják a forgalmiba. -
Honda567
tag
Sziasztok
B Zafira vezető ülése jó a Ferdehátú H astraba?
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astra Hátsó kipufogódob-ból sportdobot milyen márkát érdemes venni?
Csak gyáriakat találok googleba.
A hátsó sportdob a gyári csövekkel passzol rá lehet rakni? -
Honda567
tag
H Astra első futómü szuszogó hangot ad ha át megyek egy fekvö rendör bukkanón,
van még egy vitara is itthon az nem csinál ilyet. Lehet a teló végét járja már arra gondolok. -
Honda567
tag
H astra fényszóróba az Abakus jó minőségű?
Tyc, depo minőségben nulla azt tudom. -
Honda567
tag
Sziasztok!
H Astran a tető diszlécet hogy lehet leszedni?
Festőnek akarom elvinni festeni.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
GM új index fém a be akasztója nem illeszkedik.
A gyárinak műanyag volt az szépen illeszkedett.
Akinek van ilyen hogy tudta be szerelni?
-
Honda567
tag
Sziasztok!
H Astra este be zártam a központi zárral , már reggel nyitva volt mitől tudja feloldani a zárat? -
Honda567
tag
válasz
peet137
üzenetére
Pioneer Mvhs-420BT rádióm van H Astra-ban jól szól csatlakozik telóra is Bt-vel, de én Pendrive-ról szoktam zenét hallgatni rajta. A kormányról a hangerö állitás megszünt létezni + 30e lett volna a kábel hozzá hogy tudja. A gyári hangszórók gyengén szólnak de a régi CD30 meg egyáltalán nem birta meghajtani nulla volt. Majd egy 2din kijelzös rádióra ki fogom cserélni mert a tolatókamera kellene.
-
Honda567
tag
[link] Én évek óta Glicosam Töményet szoktam be keverni desztvizzel nincs vele probléma.
-
Honda567
tag
H astra-n a kondenzvíz kifolyót hol találom?
-
Honda567
tag
H Astra elsö ülések elötti lábtérhez a müszerfal aljára led világitást be lehet úgy kötni hogy ajtó nyitásra világitson?
Két állású kapcsolóval biztos be lehetne azon gondolkoztam de annak nincs sok értelme. -
Honda567
tag
H Astra Guminyomás 3 személyig szerintetek mennyi lenne a megfelelő?
A Tanksapka belsejében 1.9bart ír az összes kerékbe.
Most előre 2,3 hátra 2,1-re állítottam. -
Honda567
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Nekem is H astra van autószerelö cserélte a fékolajat 1litertöl kicsit több megy bele azt mondta. Fékolajba: Ferodo, Textar, Trw ezek kiváló minöségüek, Mannolt nem ajánlom nekem ragadt a fékdugattyú vele kis robogóba lett öntve autószerelö is mondta nem használnak mannolt fékolajba nem jó.
A benzinszüröt én is akartam cserélni egybe van a szivattyúval úgy lehet venni külön nincs szürő. Még hibakódot nem dob rá én addig nem veszek. -
Honda567
tag
Használt bontott Vonóhorgot úgy hallottam be kell vizsgáltatni repedés miatt mennyibe kerül egy ilyen aki csináltatott már ilyet irja már meg máshogy nem adnak rá müszakit.
Azon gondolkoztam, hogy használt horog ára + a be vizsgálás dijával már biztos nem fogja megérni mindegy ha újat veszek nem olcsóbb. H Astra-ra akarnék horgot rakatni. -
Honda567
tag
H Astra Csomagtartóba a világitásnak van ez a szofita szálas izzó az helyett Led-böl milyet érdemes? Mert nagyon gyenge a fénye azért akarom ki takaritani onnan.
-
Honda567
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Még nem vettem meg az Osram ledeket.
Meg kérdezek egy autó villamossági szerelőt ki kérem a véleményét róla. -
Honda567
tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Nekem H Astra 1.6 van mikor megvettem ezen is kemény volt a kuplung pedál de még használtam vagy 2évet ettöl függetlenül még lehet birta volna de nem volt komfortos beton kemény volt. Sachs komplett kuplungszett lett be szerelve kinyomócsapággyal együtt 102ezer+ 30ezer volt a munkadij ez 3éve volt azóta biztos drágább az alkatrész. És el kellett vinnem egy futómü állitásra is nagyon szét szedik a kuplung csere miatt elmegy az eleje húzott balra a terelö vonal fele. A futómü állitást soron kivül megcsinálták 8ezer körül.
-
Honda567
tag
Sziasztok
H astra fűtést be kapcsolom enyhe porszagot nyom.
Azt ajánlották nekem hogy a kondenzvíz elvezetőt és a levélrácsot takaritsam ki utánna megszünik a probléma. A kondenzvíz elvezetőt hol találom? -
Honda567
tag
Ami a termosztátra megy Vizcső össze volt horpadva egy 80km-es út után, meleg is volt napközben de ilyet még eddig nem csinált. A víz csöt ki cserélem újra.
A kiegyenlítő tartály sapka ha rossz tud ilyet csinálni?
Astra h az autó.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
A stabilizátor pálca ha tönkre ment annak mik a tünetei?
Nekem parkoláskor és ha kanyarodok akkor ropog valami az első keréknél mind a két oldalt. Astra H. -
Honda567
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
A kulcsot ejtettem el párszor, már most szilikontok van rajta azóta nem csúszott ki a kezemböl. Cserélni kell a cim modult benne ?
A benzinpumpa nem is kapcsol ilyenkor mikor nem teker már arra is gondoltam hogy az a hibás. -
Honda567
tag
H astra 1.6
A Vizcsőn ezt a lemez bilincset vissza lehet rakni? Vagy egyszer használatos bilincs, fogót lehet kapni hozzá?
161450 hibakódot ki dobta van mikor nem is teker hidegen és olyankor az Ac benzinpumpa se kapcsol.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
H Astra Akkumulátor tönkre ment 55Ah a gyári előirt, érdemes 65Ah akkut tenni bele? -
Honda567
tag
Most a hideg miatt az ékszij elkezdett zörögni opel h astra-n mivel lehetne be fújni?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest