Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Szada85 #88143 üzenetére

Nem is kell rögtön farkast kiáltani, meg kell várni amikor már tényleg ott a farkas. Na itt megvan, egy egész falka, akár tanmesébe illő csupaszon abba a bizonyos erdőbe jellegűnek is mondanám :K
    Cifrább meg nyilván mindig van, de sör fölött sztorizáshoz kicsit sokba van ez a "na és akkor vettem egy autót" kezdetű.

A szög szerintem kibújt. Ezután akinek van kedve rámehet és hallgathat népmeséket. Az mondjuk ha jó helyen lakik kerülhet pár ezresbe csak, az már okés.

Nekem a matek az ami leginkább nem jön ki, ez volt a második erős bukó.

Igen, lehet. Az is lehet, hogy nagyapám valójában villamos volt, csak jól álcázta magát. Minden lehet :B

Mac sztori: ebben mi az érdekes vagy a fura vagy a gyanakvásra okot adó körülmény? A 4 hónap alatt végigment 10 kézen és Mac topikban voltak beírások, hogy random csíkoz vagy vannak képek amikor törött a panel benne, esetleg szervizes bedobta, hogy örül neki, hogy jól megy ultrasonic után?
    Ha nem, akkor nincs benne semmi fura, én rendszeresen halászom le ezeket. Meg más hardvereket.

13 éves ultra ritka ThinkPadot vettem most, érintetlen állapotban hasonló ciklussal akkuban. Na ez igen, ebben volt szkepticizmus rendesen. Holnap ki is derül mennyire jó a szimatom.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák