Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Viszont tavaly is leírtam, és most is mondhatom, hogy lehet semmi pozitív hatása sincs, de hogy ártani nem árt az is biztos."
aha.....biztosan nem art....pont ezt irtuk....de mind1, ugyse gondolod at, ugyse merlegelsz soha semmit, csak akkor minek hozod be? Legyen egy kis feszko? En olyan temat dobok be forumba, ami erdekel, kivancsi vagyok mas mit gondol....ha valamit eldöntök es tüzzel vassal vegigviszem, tökmind1 ki mit mond es gondol, akkor nem irom be

"e lehet éppen ettől van az hogy semennyire sem füstül a kocsi akárhogy rálépek a gázra"
igen, ez szinte biztos... A DPF nek ehhez valoszinüleg semmi köze
Szerintem a klima is jobban hüt, majd probald ki 
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Sziasztok!
Olvasom én is régebb óta ezt a topicot és most ezt a kialakult vitát....és ehhez az adalékos dologhoz lenne egy-két infóm.
Győrben dolgozom egy motorgyár fejlesztésén/analízisén. Jó néhány évvel ezelőtt mikor beköszöntött a "Prolong láz" is országunkba, akkor mi járattunk új és futott motorokat is, adalékkal és anélkül. Különböző adalékokat próbáltunk ki, több márkából. Az eredmények érdekesek lettek. Az adaléknak semmi hatása nem volt a járatott motorok állapotára, ( sem teljesítmény, sem kopás, sem fogyasztás szempontból), ami érdekes volt, hogy hosszabb futás után (6-700óra) az "adalékolt" motorban valóban elkezdtek romlani a használt motorolaj bizonyos tulajdonságai, míg a párhuzamosan futtatott motor kenőolaja adalék nélkül, csak a szokásos elhasználódást mutatta. Persze ebből mi az olaj leengedése után semmit nem tapasztaltunk csak az Ingolsadt-i olajlabor vizsgálatai mutatták ki, hogy az adalék az alap motorolaj bizonyos tulajdonságait feljavította, bizonyos tulajdonságait pedig lerontotta. Tehát az olaj nem maradt kiegyensúlyozott.
Nem mondom, hogy ebből nagy következtetést le lehet vonni, nem is okoskodásnak szántam. Csupán infóként írtam le amit tapasztaltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

igen, ez szinte biztos... A DPF nek ehhez valoszinüleg semmi köze