Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Tikakukac #82344 üzenetére

Nyugodtan kikeresheted, mert nekem is xenonos H Astra van es mellette van a csaladban A3 Audi, illetve egy ideig Volvo V40 (ugyan csak xenonos, kanyarkövetös) kulcsos ceges autot hasznaltam. A lakasom elötti körforgalmat, altalaban nem 5 km/h val szoktam venni :D ....az astra tök jol leköveti a körforgalmat, a volvo az olyan volt, hogy kb mar kifele mentem a körforgalombol, amikor az még csak befele forditotta a fenyet.

Szoval, hogy valami fotelhuszar, aki talan soha eleteben nem is latott xenonos H astrat, mit ir az Egesterben, az nem nagyon fog meghatni, szoval ezert nem kell faradnod :D

(#82346) Tothgera30 az ha nem jol van beallitva a xenon, az nem a technologia hibaja ;) allitasd be. ;) Mivel egy xenon izzo nagysagrendekkel több lument (fenyeröt) produkal, mint a halogen (technologiarol beszelek, nem izzorol, vagy tipusrol...a halogen technologia tud x lument a xenon meg mondjuk 1,5x vagy 2x lument), igy igazabol kisse meddö vitatkozni arrol, hogy melyikkel lehet jobban laltni :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés