Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz Teszla_ #80241 üzenetére
Nagyon szép darab, vigyázz rá Te is sokáig, és legyen benne sok örömöd!
Utólagos engedelmeddel végeztem gyorsan egy kis házifeladatot (az a GL jelzés nagyon zavart, mert az az alapfelszereltség jelölése volt), és erös a gyanú, hogy - ha minden gyárilag volt így benne, márpedig miért ne lett volna -, egy nagyon finom kis "különleges kiadású" F Astrád van.Faceliftesböl a 2.0 16v motorral csak CDX/Cool Motion/GSi/Motion/Style felszereltséggel lehetett rendelni az Astrát.
Forrás: [link]Ez a belsö kárpitozás (sportülések, anthrazit színben a "Lightning" fantázianévü mintával) pedig a fentiek közül kizárólag a Motion/Cool Motion kiadáshoz volt. A Motion kiadásban alapból benne volt a villanyos tetöablak, a Cool Motionben pedig a klíma.
Tehát elvileg neked a kettö közül valamelyik van, némi plusz extrákkal megtoldva.
Itt ha lejjebb görgetsz van - sajnos német - leírás a kiadásokról: [link]Itt pedig egy korabeli árlista motorokkal, elérhetö extralistával: [link]
-
amargo
addikt
válasz Teszla_ #80241 üzenetére
Használd egészséggel!
Ezt viszont nem értem:
"A tempomat tényleg nem gyári, így kuplungra nem is kapcsol ki, de fékre, gázra, gombnyomásra igen."
Miért kellene kuplungra kikapcsolnia a tempomatnak? Szerintem ez pont jó így“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest