- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rvn_10 #77638 üzenetére
Szebben nem írhattam volna le mint fentebb Szada85 kolléga. H Astra esetében 15-20,000-Ft egy komplett átnézés. Megéri, mert későbbiekben sok fejfájástól és anyagi csődtől menthet meg.
Érdemes előtte feltérképezni a lehetőségeket, felírni, egyeztetni a szervízzel. Mert lehet nem fognak befogadni. Mert sok az időpontos.
De ha odaszólsz hogy a héten használt autó átnézésre mennél akkor beterveznek és legtöbb esetben fogadnak bármikor. -
Szada85
aktív tag
válasz
rvn_10 #77638 üzenetére
Üdv,
Ha nagyon általánosan szeretnénk fogalmazni, akkor abban az esetben, ha kevéssé ért hozzá az ember, akkor érdemes lehet az autót akkor, amikor megnézed ( tehát vásárlás elött ) egy "átnézetésre" elvinni. Ilyent szinte minden márkaszervíz végez, pontos árat én sajnos nem tudok, de korábban a srácok talán 10-20 Ezer Ft közöttit írtak, majd kijavítanak. Ez alapján kapsz egy általános képet az autóról
Amit vásárlás után általában rövid idön belül érdemes cserélni, az az olaj+olajszürö (ki tudja mikor cseréltek benne), ékszíj, üzemanyagszürö, levegö és pollenszürö, gyertyák.
Én emellett a vezérlést is le szoktam cseréltetni ilyenkor, ugyancsak amiatt, mert ki tudja, mikor cserélték rajta, és a vezérlés segítségével müködik a Motor ( ez lehet szíj, vagy lánchajtásos ), ami ha meghibásodik, akkor a Motor maga is tönkremehet/tönkremegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Black & Decker töltőt keresek
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest