Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Semmi trükk nincs benne, este 10-kor kell menni és nem marad foltos.
Igazából csak körbemostam sima mosó funkcióval majd hideg vizes öblítés. Víz nagyját szilikonos lehúzóval le, persze minden húzás után lemostam vízzel. Mikroszálas kendővel nagyjából áttöröltem a kasztnit, üvegeket üvegre való mikroszálassal és jöttem is. Cigivel volt 20 perc összesen de nem olyan minőség mintha autókozmetikában csinálta volna barátom de az nem is 800 pénz. Itthon slag + sima állítható fej van, azzal is hasonló az eredmény csak több idő. Nagy nyomás, meleg víz és jó szennyoldó kell. Kozmetikában nerta-t használnak motoros permetezőből de az otthonra overkill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából csak körbemostam sima mosó funkcióval majd hideg vizes öblítés. Víz nagyját szilikonos lehúzóval le, persze minden húzás után lemostam vízzel. Mikroszálas kendővel nagyjából áttöröltem a kasztnit, üvegeket üvegre való mikroszálassal és jöttem is. Cigivel volt 20 perc összesen de nem olyan minőség mintha autókozmetikában csinálta volna barátom de az nem is 800 pénz. Itthon slag + sima állítható fej van, azzal is hasonló az eredmény csak több idő. Nagy nyomás, meleg víz és jó szennyoldó kell. Kozmetikában nerta-t használnak motoros permetezőből de az otthonra overkill.