Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz tutis #66661 üzenetére

Erre ra fogok menni :) Megneztem neten, tök jok vannak es amugy nem is dragak.

(#66666) B-L-A-C-K hat igen ez a casco ez egyeni kockazat merlegeles. Nekem 20-30k ez a vadkaros, lopasos, vandalizmusos "teil-casco". Erre azt mondom ok. Bar gondolkozom rajta, h van e ertelme.

Ha reped a szelvedö, en 30-40k bol kicsereltetem szerintem, de az insigniara se kerülhet 100 nal többe az tuti. Raadasul ha kicserelteted cascora utanna meg is emelik a dijad, az is biztos, szoval par ev alatt az emelt dijjal kifizeted a javitast is. Nekem olyan erzesem van ezzel a cascoval kapcsolatban, mintha elöe vennel fel hitelt arra az esetre, ha valami törtenik :)

Egy dizelesnel vagy turbos benzinesnel a turbo, kettöstömegü, dpf, injektorok, ezek nagyon függnek az elözö tulajtol. Ha mostohan volt hasznalva 200k km alatt kinyirhat mindent, ha jo "gazda" volt, lehet 300k km fölött sem kell cserelni semmit. Egy 4-5 eves modern dizelnel akar mikor bejöhet egy ilyen, hogy kettöstömegü, turbo, magasnyomasu szivattyu, injektor. Ezek nem urban legendek sajnos. Ha valaki nagyon kicentizett büdzseböl vesz autot, annak szivo benzin kell szvsz

A dizeles dologhoz: en a molnal probaltam a sima vs dragabb dizelt egymas utan, nehany nap alatt. Semmi különbseg nem volt, de tenyleg semmi. Az OMV nel tankolok en is ha tehetem, de annal sem vettem eszre semmi csodat. Ami biztos, hogy az atlagfogyi az a nemet es cseh benzinnel jobb, a Magyarral mindig több par decivel. :U Amivel nekem nagyon jo tapasztalatom van az ez: LM 5128 disel additiv ezt minden diselesnek ajanlom. En par havonta tolok egy ilyet es abszolut veszek eszre jaraskulturaban különbseget es talan fogyiban is egy picit. Legnagyobb bizonyitek, viszont az volt, amikor nyaron a szerelöm mutogatta körbe kipufogo cserekor az alkatreszeket a szervizben, hogy "ezt nezd meg b.meg, ez elvileg dizel...." :D
    (jo ebben biztosan benne van az autopalyas hasznalat es a nemet gazolaj is....de szerintem ez az adalek is segit azert). Mondjuk ha a dragabbik gazolajat hasznaljatok, abban valami hasonlonak benne kell lenni, de en ebben jobban bizom :) Az biztos, hogy az olcso kutakat en ugy kerülöm, mint a tüzet :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés