Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Pont erre gondoltam én is. Ez most egynek jó, viszonyítási alap ...
A kuplung olyan volt, hogy kb kétharmadig simán be lehetett nyomni, utána emelt ki, indulásnál meg ahogy elkezdtem volna felengedni már indult is az autó.
A kézifék bovdent állítólag nem sokkal korábban kicserélték, de ennél a típusnál hátul is tárcsafék van, elvileg önmagától kellene beállnia. Ha jó a kézifék akkor max hetet kattan ha behúzod, ennél meg tizenhetet és még akkor sem fogott be rendesen. A tulaj szerint a fékbetétek cseréje óta max 5000km-t ment vele, és a csere óta ilyen volt.
A kormányrázás lehet a rossz centírozástól is. Nem gyári alu kerekek voltak rajta, és sajnos az eredeti acélfelnik sem voltak meg. A gumik állapota sem volt valami tökéletes, lehet a futómű sem volt rendesen beállítva, bár a kormány nem húzott el, és alig volt holtjátéka. De ha beleszámolom, hogy vennem kellene négy új gumit négy új felnivel, hát nem is tudom...
A vízfolyás meg a fagydugótól jött, pontosabban a környékéről, de úgy tűnt, mintha egyszer belefagyott volna a víz és kinyomta. Körbe volt szilikon pasztázva, de a hűtővíz attól még eléggé folyt.
Volt velem egy ismerős szerelő haver, akinek egy 1992-es Opel Vectra A van, 1.8 benzin. Szerinte is max 400.000.- pénzt lehetett volna érte adni, de ha beleszámolta hogy milyen problémák lehetnek még, akkor még talán annyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest