- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher #65106 üzenetére
Bocsi
Nem tudom, miert volt a fejemben 16XE...
Delutan 3-kor elindultam Jozsarol, a Klinikaig mentem. Onnan ki a Lukoilhoz a Balmazujvarosin, majd ki a 10 szam ala egy ceghez. Hazafele menet be a Metroba. Onnan meg haza, belvaros.
Most OBD-n is mertem, ugyanazt mutatta, mint az ora. Hazafele meg kellett allni a vasuti atkelonel, ott felment 83-ig, majd 50-es tempo hazaig, es leesett 80-ra, meg az alá.
Szoval, csere lesz ez.Ertitek, ott a gond, h jot mer a muszer, hisz OBD-n ugyanaz lathato.
Meg amugy elmegy a f.szba az osszes szakember. Penteken voltam a szomszedban, h kellene polirozni a lampat. Oke, atkuldi a fiat. Nem jott.
Szerdan megyek, h mizu. Hivjam fel. Felhivtam, be is jott megnezni, elvallalja. Penteken fel 10-kor beallok, megcsinalja.
Ma 11-kor atmegyek, h na mivan? Vigyem ebedido utan, 13:00-kor.
Atmegyek, na? 13:00-kor kaja (?), utana nekiall. Oke, de 3-kor mennem kell. Addigra kesz.
Ottvagyok negyed 4-kor, latom matt mindket lampa... Fasza. 10 perc oszt kesz. Uh fel negykor kesz is lett.
Igazabol hasra nem estem tole, szep tiszta lett, de nem lett belole xenon, jobb, de attol Astra marad.
Majd beallittatom ebben az ingyenes programban...
Uh, tököm kvara kivan a sok mesterrel.
Jovore veszek polirgepet...
Ilyen lett: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig