- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely #53822 üzenetére
Nem is mondtam, hogy minden egyszerre, de az egesz üzemanyag adagolo rendszere mas es sokkal kenyesebb a dizelnel a nagy nyomas miatt. Magasnyomasu is eltud romlani, soksok 100 ezres tetel...ilyen pl egy benzinesben ugye nincs is. Ezt tetezi, hogy benzin ritkan pancsolnak az emberek....gazolajat kis hazankban plane, eleg gyakran.
Koszolodni tud a tsi is....de azert egy pucoloas, vagy valami dizeles nyüg hiba az nem ugyan az. Ugyanakkor erre mondtam, hogy nekünk van tsi, 10-15k eves futassal es javareszt varos, hidegen par km ek....normalisan karbantartva es semmi baja nincs ebböl, pediges ez az elsö generacios lancnyulos, "atyavilagmindmeghalunk" valtozat
(#53821) Lauda azert a varosban hidegen 5.5 öt evö dizelt is kivancsian neznem
egy hideg priusz is többet eszik annal
Varosban egy tsivel hasonloan jo fogyival el lehet autozni, mint dizellel. Hosszu tavon autopalyan jön ki a dizel elönye. En csak a dizelesseg miatt (valto,egr) raköltöttem 200-250 ezret a kocsira....es akkor semmi mas nem volt ugye. Nekem ugy, hogy 6 liter a fogyasztasom az eves 25k+ km futassal ez meg igy is jo buli....egy benzin autopalyan legalabb 3 literrel többet benyalna es a benzin dragabb is. Igy nem eri meg...pedig szivesebben vennek benzinest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest