Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz F_Gergely #53822 üzenetére

Nem is mondtam, hogy minden egyszerre, de az egesz üzemanyag adagolo rendszere mas es sokkal kenyesebb a dizelnel a nagy nyomas miatt. Magasnyomasu is eltud romlani, soksok 100 ezres tetel...ilyen pl egy benzinesben ugye nincs is. Ezt tetezi, hogy benzin ritkan pancsolnak az emberek....gazolajat kis hazankban plane, eleg gyakran.

Koszolodni tud a tsi is....de azert egy pucoloas, vagy valami dizeles nyüg hiba az nem ugyan az. Ugyanakkor erre mondtam, hogy nekünk van tsi, 10-15k eves futassal es javareszt varos, hidegen par km ek....normalisan karbantartva es semmi baja nincs ebböl, pediges ez az elsö generacios lancnyulos, "atyavilagmindmeghalunk" valtozat :))

(#53821) Lauda azert a varosban hidegen 5.5 öt evö dizelt is kivancsian neznem :D egy hideg priusz is többet eszik annal :D Varosban egy tsivel hasonloan jo fogyival el lehet autozni, mint dizellel. Hosszu tavon autopalyan jön ki a dizel elönye. En csak a dizelesseg miatt (valto,egr) raköltöttem 200-250 ezret a kocsira....es akkor semmi mas nem volt ugye. Nekem ugy, hogy 6 liter a fogyasztasom az eves 25k+ km futassal ez meg igy is jo buli....egy benzin autopalyan legalabb 3 literrel többet benyalna es a benzin dragabb is. Igy nem eri meg...pedig szivesebben vennek benzinest

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés