Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Nekem az astra 4 eves volt amikor 2000 eurot költöttek a valtora es a kettöstömegüre... mintahogy az akku is eldobhatja akkorra magat es a gumik is. Ha szar uton hasznaltak, a futomüre is kellhet költeni....aztan izzok, kipufogo (hasznalattol függöen, anyum poloja 5 evesen kilyukadt a kipuf => varosi hasznalat) teljesen komolyan gondolom

Anno amikor megvettem irtam is, hogy en ketsegbeestem, de allitolag ez ilyen. Nyilvan felületi rozsdarol beszelek, nem ilyen kiragott szelü lyukakrol
. Mindenki azt mondta, hogy tipikus autopalyas betegseg ami meg durvabb az osztrak/nemet autopalyan hasznalt kocsiknal. Alvazvedelmezni lehetne, de igazabol bajt nem okoz....nekem mindenki ezt mondta edidg
nyilvan en is lekezelgettem rozsdamaroval, aztan alvazvedös sprayel befujtam, de igazabol ez csak lelkiismereti megynugtatas, mert allitolag ennek semmi ertelme, Vagy komoly normalis alvazvedelmet kap, üregvedelemmel, vagy teljesen mind1, mit kenegetek en otthon
de azert a lelkemnek jobb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mindenki azt mondta, hogy tipikus autopalyas betegseg ami meg durvabb az osztrak/nemet autopalyan hasznalt kocsiknal. Alvazvedelmezni lehetne, de igazabol bajt nem okoz....nekem mindenki ezt mondta edidg
nyilvan en is lekezelgettem rozsdamaroval, aztan alvazvedös sprayel befujtam, de igazabol ez csak lelkiismereti megynugtatas, mert allitolag ennek semmi ertelme, Vagy komoly normalis alvazvedelmet kap, üregvedelemmel, vagy teljesen mind1, mit kenegetek en otthon