Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy épp amiatt amit mondtál kényelmetlenebb, gyengébb, "gagyibb", mint aki folyamatosan újít. ...és megbízhatóbb. Szerintem ezzel mindent elmondtam, önkritikával együtt, amit egy Opelról el kell, túlozva is..
A váltó az ugye más dízelnél, ott azért borzalmas nyomatékot kell kibírni, nem tudom, nem nyilatkozok, Te tudod, mondtad, hogy fel volt újítva a tied, hát igen, ez gáz sajnos.. A saját, sima kis 5 fokozatos manuális benzines váltóról tudok nyilatkozni, az pedig 180 ezer km-hez közel is gyári, feszes és pontos még soha nem váltottam mellé (de hozzáteszem opelből opelba ültem át!). A tolatás az tud hisztis lenni néha, de állítom, hogy ez is csak túl kemény/feszes, az egyes is ilyen volt, mióta nálam van, a 20 ezer km alatt bekopott. Látszik, hogy azelőtt soha nem szúrtak neki vissza egyest jobbkéznél se meg soha... Mostmár teljesen patent.
Gyorsaságról annyit, hogy mondhatnék csúnyákat azokról a kislányokról akik nem tudnak gyorsan váltani vele de nem fogok
(nem kell ám komolyan venni, biztosan gyorsabb egy mazda bmw stb
) Viccet félretéve, soha nem éreztem lassúnak, mindig sokkal-sokkal messze gyorsabban jövök ki a váltásokból mint bárki más az utakon, de gondolom ők nem is koncentrálnak annyira, téma lezárva, biztosan van jobb, de nekem senki ne mondja, hogy nem lehet gyorsan, vagy üjjön be mellém 
A motorról meg most Te írod azt amit én írtam a múltkor
Más a karakterisztika az tény, én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy adott teljesítményű 2 döggel lehet közel ugyanúgy mennyi, persze a kényelmesség marhára nem mindegy, meg azért ehhez kell az is, hogy ne legyen nagyon elcseszve valami közbülső tervezet 
Ezek egyéni tapasztalatok / vélemények, teljesen megértem ha másnak teljesen más, nem is szállok vele vitába, csak akkor ha ő próbál meggyőzni engem arról, hogy márpedig mindegyik és mindenkinek olyan tapasztalata kell legyen, mint neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem kell ám komolyan venni, biztosan gyorsabb egy mazda bmw stb
) Viccet félretéve, soha nem éreztem lassúnak, mindig sokkal-sokkal messze gyorsabban jövök ki a váltásokból mint bárki más az utakon, de gondolom ők nem is koncentrálnak annyira, téma lezárva, biztosan van jobb, de nekem senki ne mondja, hogy nem lehet gyorsan, vagy üjjön be mellém 
Más a karakterisztika az tény, én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy adott teljesítményű 2 döggel lehet közel ugyanúgy mennyi, persze a kényelmesség marhára nem mindegy, meg azért ehhez kell az is, hogy ne legyen nagyon elcseszve valami közbülső tervezet