Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Persze, ha meg homoko szorunk a tankba akkor meg biztos kifekszik.
Ne a vegleteket nezzük, hanem az atlagot, amiröl olvasni. Hany dizel motorrol hallottatok/olvastatok, amit 2-300k km között teljes generalozni vagy motorcserezni kellett? Mert en ilyennel meg nem talalkoztam (biztosan van, de valoszinüleg nagyon ritka). Ellenben hany benzinmotor? Ez az amit irtam ebben a temaban az elsö hszemmel.(#43427) haddent a turbot ki lehet fektetni ez igy van. Annak a felujitasa kb 100k. Nem a vilag vege. Ha cserelni kell 300k kb maximum ezekben a kategoriakban amikröl beszelünk. En a motort irtam (motorgeneral/motorcsere). Ez messze nem egyenlö a turboval. Ezert merült fel bennem a kerdes, hogy mitöl lehet a dizel motor tarosabb? Elvileg nagyobb hömersekleten es nyomason dolgozik, mint a benzin

Az a cikk, meg maradjunk annyiban, hogy erösen felkapott szenzaciohajhasz cikk szvsz. Ez olyan, mint amikor valaki kijelenti, hogy "az opel" eszi az olajat. Itt a forumban is van több emberke, akinek kemenyen nyeli az olajat, megsem igaz minden opelre. Azaz van valosag alapja, de nem igy es nem ebben a formaban. Az a cikk a vag tsikröl ugyan ez a kategoria. Van valosagalapja, de nem ugy es nem olyan dramaian ahogy azt ot irjak. Na de ez megint csak ilyen en ezt mondom, Te azt, de egyikönk sem autoszerelö aki naponta ezzel foglalkozik, max Neked ilyen tapasztalataid/törteneteid vannak, nekem olyan.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest