Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare #31401 üzenetére
"A nyári gumival körülbelül öt kilométerrel lassabb tempónál kezdődött meg az orrtolás."
Most én vagyok a hülye, vagy ez tényleg azt jelenti, hogy jobban tapadt a kanyarban a téli mint a nyári?
Mert ez alapján ajánlott a téli garnitúra használata nyáron ... mondjuk nem 35 fokban, de 25 körül ja.
Vagy én értelmezem rosszul? Szerintem a kenődés miatt pont a télinek kellett volna előbb elengednie az aszfaltot a kanyarban.(#31422) erikke17:
Pont azt produkálja a nyitva berohadt EGR, hogy nehezen indul a gép, mivel már akkor visszajut a kipuff gáz a szívó oldalra, és így kevesebb a friss levegő. Ha még azt is írja ki a gép, hogy EGR hiba akkor 100%, hogy az lesz.
Próbáld meg leszedni és alaposan kipucolni. De előfordulhat, hogy a szorulás miatt meghalt a mechanika vagy a motor is és akkor cserélni kell. -
gban
veterán
válasz
Declare #31401 üzenetére
"A Ford ugyanaz, de nyári abroncsokon gurul. Körülbelül öt km/órával kisebb tempónál kezd kacsázni, mint téli gumival."
Ez inkább arról szól hogy ne járjunk tengelyenként nem egyforma gumival.
Nekem az jött le, hogy sokkal gázabb egy téli meg egy nyári egy tengelyen (vagy akár 2 nagyban eltérő nyári), mint 2 jó minőségű, egyforma téli, nyáron.
Meg arról hogy hülyegyerekeknek nem adunk autót a kezébe, pláne nem 80 LE fölöttit, de ez már más téma.
Ne érts félre, nem szándékom a télivel-nyáron kérdéskörben állást foglalni, nem arról szándékoztam véleményt mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Lézervágás, gravírozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest