Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz bambano #27523 üzenetére

nem tudom, az egész egy belinkelt signumból indult ki 1,35milláért, én akkor a kombimmal nem fizettem felárat, 1,3milláért vettem, ezért is írtam, hogy ha az bestbuy és takarékos, akkor hajrá!

neked aztán bármit is lehetne magyarázni, felesleges, de hogy egy 11 éves V6-os keveset egyen, az vagy úgy mégy vele mint öregapám, vagy kamu! ezt győzködéssel sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudod bennem, de nem is lényeg, szerintem olyan használattal, ahogy azt normál körülmények között használná az ember, mint mondjuk én a vectrát, az 10 alatt sosem jönne ki az tuti! én szeretek vele menni, nem azért van 150lovas dízelem, hogy a szívó golf2-es alázzon és egy v6-ossal is szégyen pöcsölni mint egy nyugdíjas....

de ízlések és pofonok, ez már a második csörténk, még egyszer nem veszem fel a kesztűt, maradjukn annyiban, hogy a hirdetés volt a téma oszt csókolom.

Calogero: most néztem, az elmúlt 922km statisztikáját, amiben egyszer voltam fent Pesten, a többit a városban használtam, télen melegítettem a verdát, stb, így 62 liter dízel fogyott, 29km/h-s átlag sebesség mellett! most haverhoz átnéztünk újvárosra, 90-es óraállásnál tempomattal a kocsi 3,8-4,2 liter fogyasztást mutat, de mégsem mondom, hogy 4 litert eszik a kocsi! lehet vele olyan etapokat csinálni, de nem életszerű! mátol az én kocsim is annyit eszik, mint a VW Lupo, az is beéri 4-ből, az enyém is! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés