-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz bambano #26753 üzenetére
hát én nem tudom, biztosan vannak jól összerakott, jól illeszkedő motorok amik nem eszik az olajat, és nem azért mert pont annyi vízből pótolja! minimális előfordulhat(csereperiódus alatt max 1 liter), de pl az általam említett daf motorban 320ezer km van, 2 éves, 4550ccm, 4 henger, 180lovas turbó motorral, injektorokkal, 1820fordulatnál megy 90et(tehát a fordulata is viszonylag nagy, nem mint egy nyerges 1000es fordulata), tehát ez közelebb áll egy személyautó motorhoz, 2 éve vett hozzá főnök 1 liter olajat pótolni és azóta is megvan az 1 liter, mert nem kellett még bele semmi! anno a passatom az új motorral 3000km alatt kátrány feketévé koszolta az olajat, ebből 60ezer után is átlátszó, kissé szürkés olaj színe van, de semmi korom, semmi retek! ilyet még nem pipáltam! se víz, se semmi nem kopik belőle, a dízelt sem sz@rja bele az olajba, így én elhiszem, hogy személyautóba is lehetnek jó motorok, amik 15ezres csereperiódusban is 1 literen belül maradnak! remélem az enyém is ilyen......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 2042
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget