Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz zolikaDB #19957 üzenetére
Ha én elférek (190cm/105kg),akkor valahogy te is beszuszakolnád magad
Nyilván nem olyan,mint a Zafira,de az 5-5,5 városi fogyiért megbocsátom neki
Közben alakul egyébként,a két első ülést kicseréltem szinte új állapotú bontottra,motorikusan vezérlés+vízpumpa csere lesz a jövő héten,nem tudtam megúszni
Belül kissé hadilábon állok,mert a fűtőradiátor csöpög,bontóban nincs olyan,amilyen ebbe való (maga a fűtőtest ugyanaz,csak a csövek kivezetése másabb...),szóval mindenképpen újat kell vennem...
Csak azért írom,nehogy valaki úgy járjon,mint én,hogy a legszebb bontottat elviszem,és amikor szét van bombázva a belseje,hív a szerelő,hogy amit vittem,köze nincs az autóhoz
Szelepfedéltömítés,ékszíjak voltak még cserélve,szóval alakul
Egyébként rendben van,gondolkoztam azon,hogy az adagolót visszaállítom gyárira,hogy menjen,ne csak keveset fogyasszon,na meg mondogatják,hogy a kevés gázolaj sem előnyös a motornak...
0 fokban izzítás nélkül is első fordulatra indul,nem kormol,nem eszi az olajat,tetszik Na meg parkolni is más dimenzió,a Zafira utánLesz majd kép is egyszer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest