Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Peter789
üzenetére
Félmegoldásokba ne kezdj bele, mert csak rosszabb lesz. Itt nem a rezonanciáról van szó.
A szívócsőnél max meg tudod könnyíteni a levegő bejutását egy sport légszűrőbetéttel esetleg direktszűrővel, bár előbbi sem ér sokat, mert sokkal kisebb a felülete, mint a papírszűrőnek. Nekem viszont az a gyakorlati tapasztalatom, hogy ezek inkább csak tudat alatti lóerőket adnak. A nagyobb átmérőjű cső miatt nem fog több levegőt szívni. Ne aggódj, gyárilag ki van számítva, hogy mennyi kell neki és ahhoz elég a gyári csőátmérő is. Ha esetleg az zavar, hogy van egy szűkítő az elején, nos annak eltávolításától nem fog jobban menni, max hangosabb lesz (én is próbáltam már). Turbónyomás emelésnél már változik a helyzet...ott több levegő miatt lehet, hogy kell változtatni, bár szerintem akkor sem a cső átmérője fogja megszabni a határt.
Mint említettem, a szívóoldal tuning semmit sem ér a kipufogó oldali tuning nélkül, ahhoz pedig nem elég a hátsó dob cseréje -- hanem komplett rendszer kell. Max csökkentheted a rendszer fojtását egy jóminőségű sportdobbal + leveheted a középdobot ( vagy gázgyorsítót raksz helyette), de ezek ezen a szinten sem fognak 5-10 lóerőnél többet adni. Több levegőhöz több üzemanyag is kell...fél megoldás pedig nem megoldás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest