Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz _seth_ #15563 üzenetére

Csak, hogy konkrétumokat is írjunk:

Ha van jelentkező 10 db kulcsra, ami akár 5 fő is lehet 2-2 kulccsal akkor darabja 2300 FT mindennel együtt, beleszámolva egy országon belüli sima elsőbbségit legyen 2400 FT a HU46-os darab Amerikából rendelve :)

Ha olcsóbb kell akkor lehet nem a google által kidobott első linkre kell kattintani de nem állok neki keresgélni :)

Szerk:

Igen csak van egy nagy különbség: én annak adom el aki nem akarja boltból venni többért vagy nem akar rendelni külföldről vagy nem tudja az adott cuccot akár hazai forrásból beszerezni. Ugyanakkor annak aki linket kér én adok is :) Hasznot mindenki annyit tesz rá amennyit akar de ahhoz nem lenne pofám, hogy pl egy telefon topikba beírok, hogy segíccség elakadtam majd ha kérdezik,h ogy honnan lehet rendelni tokot akkor jajj azt ám nem adok... többen is kértek már linket és kaptak is, akiben felmerül, hogy érdekli, hogy honnan jön az úgyis meg is rendelni valamelyik külföldi oldalról.

Egyébként arra még nem írtál, hogy ha forgalmazni szerednéd akkor miért egyesével akarod rendelni? Csak mert valóban tudom, hogy több darab olcsóbb nem is kicsivel pláne ahol a posta jelentős összeg mert pl ilyen kis apró vackok eljönnek egy postával is.

• kisspista

senior tag

válasz _seth_ #15563 üzenetére

Neked nem kell beszélnem a kereskedésről, amikor látom, nagyban tolod a Vaterán a külföldi ebay-ről származó cuccokat!
    Itt a fórumon még sohasem hirdettem, és nem is fogok, csak leírtam, hogy én ennyiért tudom beszerezni, ha valakinek kell. Erre jött "valaki", és azt állította, hogy 5,7 USD-ért lehet vásárolni és sokat keresek rajta.....pfff... Aztán meg teljesen más termékről dobálóztok linkeket, mondván, hogy ennyiért is van!
    Ha lenne olcsóbban, akkor gondolnád, hogy a "hivatalos" kulcsárús 9.990 Ft-ért árulná postával, közel 70%-os profittal a terméket??? Kicsit hihetetlen, de ebbe most ne menjünk bele, mert jogos lenne feléd is a kérdés, mennyit keresel az ebay-ről vett cuccokkal... Mert nem ingyen csinálod, ergo kereskedsz velünk: pénzt keresel.....

Új hozzászólás Aktív témák