Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
omcsi
csendes tag
-(2. A középkonzolon a sima manuális klímának kellene háttérvilágításának lennie? Mert mikor megvettem az autót már akkor is zavart, hogy sötétbe tapogathatok. Itt értem, hogy az 1-5 fokozatig nem világítja meg semmit. a hideg-meleg szabályzót sem. Eddig akárhány autóban ültem (nem omega b), mindben világított, csak omegában nem tudtam eddig megnézni. Annak világítani kell?)
szeretnék hozzá járulni egy két képel, ha te szeretnéd ,ki cserélni ,szerintem minden infó meg van benne ,jó szerelést
-
csaresz002
senior tag
Ne is mond
2008ban vettem az autót (szintén 2000cc benzin) K&H-nál kezdtem,ott volt a legolcsóbb: negyedévente 21ezer
aztán 11-12ezer és most a fele majdnem 
1,én megnézném a toroknál a tömítést,hogy mi a helyzet

2,igen 3izzo van, baloldalt, középen és jobb oldalt. ha a tekerentyűket leveszed, alatta lesz 1-1csavar, aztán kapcsolokat kipattintod,magnót kiveszed, majd a hamutál közepén lesz szintén egy csavar amivel kitudod venni magát a hamuzót,és az mögött megint lesz 1 v 2 csavar. ha ezeket kicsavaroztad,akkor letudod venni magát a középkonzolt

3,cseréltetni? Te is kitudod cserélni,nem sokból tart
középső légbeömlőket kipattintod,kicsavarozod és kiveszed.alatta lesz egy csavar ami tartja a jobb oldalát. kormány mögött leveszed a takarót (alul-fölül) akkor hozzá férsz ahhoz a csavarhoz ami középen tartja. utánna baloldali légbeömlő szintén kipattint,kicsavaroz,lámpa kapcsoló kipattint,kivesz....ott lesz még egy csavar. ezután már csak ki kell emelni, 2csatlakozót levenni és ki cserélni a 3 izzót.
amugy nem festett a számlap....de mielőtt összerakod nézd meg hogy egyformán fehérek-e a ledek,mert én már jártam úgy,hogy inkább volt világos kék 2db mint fehér. a harmadik az szép fehér volt.úgy hogy maradtam a kéknél itt is és a középkonzolba is. -
_seth_
veterán
Elképzelhető igen, hogy kifúj hidegen majd ahogy melegszik a fém összezár és elcsendesedik és nem is lesz büdös.
Világítania kell mint pl nekem: [link] valamint a képen a műszerfal számlapja az eredeti ami izzóval sárgán világít de 1W-os SMD leddel ahogy látod inkább kékes a képen de a valóságban fehér színű. Sőt, ezen jól látszik, hogy milyen színű a számlap fehér leddel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2008ban vettem az autót (szintén 2000cc benzin) K&H-nál kezdtem,ott volt a legolcsóbb: negyedévente 21ezer
aztán 11-12ezer és most a fele majdnem 

középső légbeömlőket kipattintod,kicsavarozod és kiveszed.alatta lesz egy csavar ami tartja a jobb oldalát. kormány mögött leveszed a takarót (alul-fölül) akkor hozzá férsz ahhoz a csavarhoz ami középen tartja. utánna baloldali légbeömlő szintén kipattint,kicsavaroz,lámpa kapcsoló kipattint,kivesz....ott lesz még egy csavar. ezután már csak ki kell emelni, 2csatlakozót levenni és ki cserélni a 3 izzót.