Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Ez érdekes. Apunak ugye G astra van. Na engem már ez speciel idegesit-vigyázat nyomokban előfordulhat bennem sznobság
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni. -
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni.