Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Félreérthető voltam, nem téged akartalak minősíteni, itt magamra utaltam, hogy ezen nem szarrákóskodtam, mert fontos dolognak tartottam. Ezért is mentem hivatalos Opel kereskedőhöz/szervizbe. Ennyi. Én azt ajánlom. Nyilván ha a szerelőm azt mondja van megbízható utángyártott valami, akkor hiszek neki mert megbízom benne.
Jut eszembe, azt is ő mondta, ő is így csinálja, mert nincs hozzáférése a rendszerhez, mivel nem hivatalos Opel kereskedő/szerviz. Amúgy a szerviz sem maga esztergálta a kulcsot, hanem küldték neki DHL-el Németországból. És előttem nyitották fel a borítékot, majd igazolnom aláírnom is kellett. És az egy 1996-os F Astra volt 2010-2015 körül. És igen igaza van Tikakukacnak, ez licenszes GM dolog, tuti nem férhet hozzá bárki (szerintem az immobilizer miatt).
És rögzítésre is került valami rendszerben, hogy új kulcs stb..
Más tapasztalatom nincs kulcs ügyileg, vagy felhasználod, vagy nem, részemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest