Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
Cromax olyan áron adja a cuccot, hogy az 50%-os bardis kedvezménytől(nekünk is ez van céges szinten) is olcsóbb alapból(nem tudom, hogy ott van-e más kedvezményrendszer is).
A mondhatni olcsóbb ajánlatnál bárdi alapár minusz 20%-ot mondott, de ha az utcáról bemégy az is 10% kedvezmény, szerelőknek 50%...nem sajnálom és senkitől, de én a cégünkre meg tudnám venni a cuccokat, még a cég az áfát is vissza tudná igényelni, el tudná költségként számolni, de a bemondott 180-200ezreket zsebre, na az pont annyi is!Integrale: az baráti. Én is számoltam vele, hogy legyen 60 ezer a munkadíj, 60ezer a cromaxban a kuplung szett kinyomóval, 2-3 ezer a főtengely szimmering, egy ezresért síkra húzzák a lendkereket ha kell, kis fékolaj filléres tétel, 2db féktisztító+ akkor a váltóolajat is dobjuk le, az kb 8e ft. Nem akarok senki tempójával kukacoskodni, de kb pár órás munkáról van szó. Ez ennyiért nem reális? Persze tudom, hogy nem én szabom az árakat, de egy harmad gazdasági totálkárral felér a 18éves tragacsunk kuplungcseréje és akkor is marad még hibája ezen kívül...
-
Tikakukac
titán
válasz
zgospel
üzenetére
A gondom ezzel az, hogy ezt betolják a srácok akkor is, amikor tudják, hogy nem egy újszülött sügér áll velük szemben.
Ja és árak. Oké, legyen piszokdrága. Akkor viszont tezsvérem peregjen a nyomatékkulcs, menjen a féktisztító ezerrel, különben az nem munka hanem kókányolás. És akkor itt már megy fel a szemöldök, ő meghúzott százezer csavart, érzi. Igaz, hogy utána cserélhetek megint tömítést, mert pár csavart nem érzett annyira, de hát az már ugye az én bajom. Hát kedves szerelő kollégák, ez a gondotok, ezért nincs ennek a szakmának se becsülete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest