Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ma nem fűtött a verda, ki nem találjátok: csak 4. fokozatban ment a venti. 5 hónapig bírta a gyári ellenállás.
Azért álljon már meg a gyászmenet, 13 vagy hány évig elment a gyári, azóta meg 6-10 havonta csere? Nevetséges.
-
Tikakukac
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Maximálisan igaz. Majd előkaparom azokat az írásokat, ahol szintén ugyanez volt. Csak egyszer megjelentek a behajtók az ajtóban, hogy márpedig nekik ez van kiadva címnek

Az, hogy jogilag ki és micsoda meg mihez van köze... nem tudom melyik országban éltél eddig, én még viszonylag fiatal vagyok de már annyi alkalommal vert pofán a valóság
-
Tikakukac
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Erre szoktam mondani, hogy érdemes minden tettet úgy bruttósítani, hogy az ehhez kapcsolódó eseményeket is beleszámolod és az órádra lebontva rárakod. Tehát elment x forintért a verda és fogsz vele még 1 évig heti szinten 3-4 órát tölteni ha nem többet plusz az ideg. Akkor az az autó 0-ra leírta magát az év végére. Tehát simán bontóba is tolhattad volna akár és aludhatnál nyugodtan.
Sarkítva, de ez a sztori van itt is. Tucatjával futnak bele emberek ebbe a sztoriba, van, aki 3 év után is még járkál az eladott kocsija után.
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Homasita vadállat gépsárkány style.
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Amit keresel inkább a gázreakció. A 116 ló 116 ló máshol is ha mérve annyi. A gond, hogy az Opel kegyetlen okádás gázreakciót tesz a gázpedálhoz.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Hogy konkrétak legyünk: itt is az van, hogy E jel az mindenben van. Van az E jelhez egy szép számsor is, ami megmondja hogy mikor hol miféle minősítés lett ahhoz az adott cucchoz kiadva. Ezt egy szép excel megmutatja és onnan lehet tudni, hogy jó vagy rossz karakter leszel-e a sorozatban.
Lásd nappali menetfény. Mindegyikben lesz E jel. Lesz-e utána egy számsor, ami mögött tényleg ez a termék szerepel? Szerintem 10-ből 1 ilyen van.
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Én is agyaltam rajta, mert egy kis elektronikával még Z-s kód alatt is megoldható a kiiktatás és a falazás, de úgy voltam vele, ha 200k kemény várost kibírt egy takarítással a sor meg az EGR is, elfut még valahogy ennyit. Utána úgyis elporlad majd a verda, lesz 30 éves basszus
-
Tikakukac
titán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Upszika az nem jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
Miertvansote
üzenetére
Mikor valamiből marha keveset látsz, kezdj el gyanakodni. Meg nem mondom így hirtelen ez a 2.2 mennyire a híres 2.2, de nem véletlenül álltak azok is, leginkább bontóban.
-
Tikakukac
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ahham, de nyilván erről tudtam mikor vettem őket
Ahol beleülsz ugye középen téglalapokból van összerakva az egész és a középsőnél a varrás elkezdett elengedni. De mivel amúgy az ülések szépek voltak, áruk is és a lényeg, hogy nem voltak agyonkopva és anyagukban szétszakadva ezerszer jobb vételek voltak, mint azok amiknél legyalázódott a szegély és rendesen fel kellett volna újítani őket.Maga a huzat leszedése volt a melós egyedül, az újravarrás az volt egy 20 másodperc és pénzt sem fogadtak el a kárpitosnál
Most télen pedig az ülésfűtés fuh, azért más világ így, beltéri kiegészítő fűtéssel meg vízmelegítővel a kinti -10-ben is reggel leolvasztott ablakokkal, meleg beltérrel és azonnal langyosat fújó kocsival kiállni az udvarról. -
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
G Astra ülésben lement 188k km vagy mennyi és Vectra B-vel lassan 20k. Mondom, ugyanaz. Én majdnem 190 vagyok 30km után pont ugyanolyan sz@r ez is, a deréktámasz annyit segít, hogy nem zsibbadok, csak deréktől lefele

Ami diffi van az az, hogy én majdnem biztosra mondom, hogy más a szivacs az egyes verziókban, a plüss, a fapad G Astra classicii és a német között is van eltérés. Nem beszélve a bőrökről és recarorol meg ezek kombójáról.
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Bízz bennem, hidd el, nekem még atomjaira is kellett bonatom a Vectra ülést, mert varrni kellett 2 helyen.
Az a gond, hogy Vectra ülésből a sima változatból is volt több fajta. Úgy nézve talán lehet akkora diffi. Oldaltartása egyiknek sincs, ahhoz a rendes combtámaszos verzió kell, mert ott kagylósabb a forma. A többi sima dikó.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
G-ben B Veci bőr ülések vannak. Igazándiból minden ugyanaz, kivétel a fűtést. G-ben 5 fokozat van talán, Vectra csak 1. Ez másképp is megy, szóval itt okosítani kell rendesen a vezetékeket is. De ez a második telük a kocsiban, működnek kiválóan, az állítható deréktámasz meg remek extra.
-
Tikakukac
titán
válasz
Borzoló
üzenetére
Pedig sajnos tényleg ergyán néz ki az éndzsülájsz az F Astrakon is, meg elég sok más autón is. Hadd ne írjam le kik szeretik ezt a fajta irányzatot.
Na mindegy, a gond, hogy igen, cseszerintenek érte, a nagyobb probléma, hogy másik fórumon olvasva ezek a fényszórók igen rosszuk világítanak. -
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A huzatra gondolt
-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tegyük hozzá nem csak ez a gond, hanem a peresítés miatt rázni fog, mint a bolond.
-
Tikakukac
titán
válasz
slett27
üzenetére
Arra célzott a kolléga, hogy ez a funkciód azért nincs ott, mert nincs engedélyezve az ECU-ban. Kell egy erre alkalmas diagnosztikai csatoló és mellé egy laptop, azzal be kell mászni a kocsi agyába és megmondani neki, hogy na akkor tezsvírem, mutassad szépen. És onnantól majd mutatja.
-
Tikakukac
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szerintem inkább az a gond, hogy mivel ez egy marha sok ismeretlenes egyenlet, ez tényleg akkor tud jó lenni, ha fullban cserélve van minden. Az pedig érzéseim sem 10 forint. Minden más esetben meg valami már úgyis nehezen megy, el van vetemedve stb.
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Bömbiknél az a gond, hogy ilyen hülye belső kisdobos megoldás van és melós meg takony megcsinálni közepes jóra is, tökéletesre meg kvázi lehetetlen. Ezt legalábbis az a szerviz tulaja mondta, akinek szintén ilyenje van
Itt annyira azért nem kacifántos. Mondom ezt úgy, hogy vagy 5 éve a balos kézifék kb. nullás. Hiába ugatom anyámáknak, nem érdekli őket. Ha Isten akarja tavasszal körben minden fék kuka és megcsinálom.
-
Tikakukac
titán
Voltam haveréknál és mondta muterja menjünk el mosóba a kocsival addig csinál kaját. Deal.
Ott jöttem rá, hogy sokan nem tudják, hogy ajtónak van alja amit illik takkerolni szintén, meg törölni is, ne adj Isten pont úgy waxozni, mint minden mást.
Ilyenekről, hogy ablak alatti vályú ne is beszéljünk. 1-2 évente illene azt is kimosogatni, tankbetöltő mögötti gumis részeket dettó stb. -
Tikakukac
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Ezért mondtam a szerelős elviteles dolgot. Ő ezeket tudja. 2 opció van: vagy tényleg felszívod magad tudással, de mint a gömbhal vagy viszel valakit.
Egy sima alap 1.4-es G Astra is simán megevett tavaly 200k-t úgy, hogy most tavasszal repülnek még a fékek és lesz még itt kárpit a tetőre stb. is. És itt nekem van egy aknás, plafonig tömött szerszámos garázsom, dedikált laptoppal szervizelésre stb. tehát anyagot fizetek és a többit megoldom. Ja és ez egy első tulajos autó, aminek a háttere, nos, eléggé dokumentált.
Ehhez képest a veszünk a kínálat aljáról valamit, mert épp bácsi adja vagy jó a sztori mögötte

-
Tikakukac
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Wrong. Akik most ugranak a 7 személybe azok kicsi autókat cserélnek, nem a meglévőt. Én pont abban a korban vagyok, ahol ömlenek körülöttem a kölkök és repked a CSOK. Szerintem 1 darab csapatszállító sem lett eladva és cserélve. Vagy a kisebb autók lettek tényleg ledobva vagy konkrétan egy vödör sz@rt adtak le a bontóba.
-
Tikakukac
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Az a baj, itt kergetünk most álmokat és elképzeléseket meg a nagy fogásra hajtunk. Ez működne is, ha épp mondjuk egy autószerelő/kereskedő lennél, brutális tudással és irtózatos polcról lekapható trükkel.
Láttam olyan Fabia vásárlást, ahol meg lett paskolva a kocsi hátulja, hogy apám, ez aztán tényleg mesebeli vétel lett. A kocsi vételára ráment 2 hónap alatt. Segített volna a típusismeret meg egy szerelő, aki elmond 1-2 apróságot, hogy amúgy ez így nem gyári, meg ott az a kis furaság a belső dobbetét szélén jelenthet valamit... de hát tuti vétel volt, annyiért meg főleg. Nem is volt többet rohadt drága tölgyfaasztal a nappaliban, ment szépen a motorköltségekbe az is.
-
Tikakukac
titán
Igen, ez is egy opció ezzel viszont az a gond, hogy kegyetlenül elhűti a vizet és tényleg 20km-t tudsz úgy kocsizni, hogy még mindig a hideg jön. Meg a hang...
De amúgy persze. Halandó ember ilyenkor keressen egy szervizt vagy csak egy jobban tekeredő kezű embert és sipp-supp kicserélhető. A gyári sem annyira drága már, hogy belehaljon valaki, én egyszer vettem 6500-ért. Na az mondjuk fájt. Legutóbb 3.5k volt. De ha meglesz a pontos bizti értéke, akkor tényleg egy pákával csodát lehet művelni és majd szépen rotálgatom én is. Fő a környezetvédelem, ugye.
-
Tikakukac
titán
válasz
body007
üzenetére
Itt meg már azon kéne agyalni mekkorára méretezed azt a vezetőt

Nem jó ez sehogy, ideiglenesen, 1-2 napra rövid utakra még akár jó is lehet. Vagy tényleg csere vagy akkor rá kell szánni az időt és szépen utánamérni, hogy mekkora az a bizti és utána nyugodtan cserélni, azzal semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest