Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wallenberg
senior tag
Nálunk nagyon nagy volt a tolongás, ember ember hegyén-hátán állt. Sajnos, csak a sor közepére kaptam helyet. Viszont szerencsémre szinte mindenki tévét akart venni, telefonra kevesebben voltak kíváncsiak Debrecenben. Így sikerült a telefonos "kockaláda" közelébe jutnom. Volt még vagy 7-8 belőle, így kényelmesen tudtam választani. Utána a többit szétosztogattam a többi vevő között hangosan kiabálva: "Doogee telefon". Így a maradék is pillanatok alatt elkelt, csakúgy, mint a Samsung J1 Dual Sim-es telefon. Debrecenben, a Kishegyesi úti Tescoban 8.02 percre se TV, se telefon, se tablet nem maradt! Utána viszont nagyon hosszú volt a sor a Vevőszolgálatnál, pláne, hogy eleinte csak egy ember kezelte a termékek garancialeveleinek a kiállítását. Utána már hárman csinálták és én is hamarabb sorrakerültem, de így is fél órát ártam a sorban mert nem akartam még egyszer aznap visszamenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest