Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4439 üzenetére
Nekem a régi rommal is jó volt. De sokkal egyenletesebben merül. , 40%-ról is ugyanolyan tempóban merül 20%-ra, mint 80-ról 60-ra. Illetve arra értettem, hogy ha meg van pakolva appokkal, akkor tovább bírja, mint a gyári rom. Egy csupasz telepítés lehet jobban fogyaszt, mint egy csupasz gyári rom, mert több extra szolgáltatás is van alapból a miuiban. Pl. Rendszerkarbantartó, védelem, tárhely kezelő, stb. Meg gondolom grafikusan is jobbam terheli az aksit. De nekem a gyári rom 20% alatt használhatatlan volt. Sokszor megbolondult a touchscreen, volt hogy nem volt hajlandó tölteni, csak kikapcsolt állapotban, ha használat közben töltöttem, akkor azt csak minimum fényerőn lehetett. Most akár maxon is használhatom. Nekem nagyon gyorsan merült, igaz natúron sosem használtam. Most tökéletes. Este volt töltve, most 68%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest