- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger2006
tag
Ugyan, semmi gond, nekem teljesen mindegy végül is, ki mit ír róla. Az is igaz, én nem nagyon szórakozok a hangerő gombbal, a főzőtt ROM kérdés meg eszembe sem jutna. Én csak használom, olvasok rajta, sakkozok, netezek stb. A tárhelybővítések is felmentek csont nélkül... Elismerem, biztos rohadt nagy szerencsém volt.
Az érdekelne, miért volt ennyi gond a tárhelybővítő dolgokkal, de azt meg csak élőben lehetne látni, mert eddigi tapasztalataim azt mutatják, amikor valaki azt mondja, hogy "pontosan úgy csináltam, ahogy le van írva..." hát :-D
De nem vitatom, lehet vele gond,bár szerintem inkább a különböző Windows-ok android driver kezelésére gyanakodnék így elsőre. De ez is csak tipp. -
stranger2006
tag
válasz
Fittboy #3566 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hol olvasgattál ilyeneket, de szerintem csak emiatt nyugodtan frissíthetsz. Más kérdés, hogy van-e valami értelme, szerintem nem nagyon.
A tabunk az eddigiek alapján majdnem "agyonverhetetlen", úgy hogy nagy tragédia nem érhet, ha jól bánsz vele. Én inkább a memórianövelő változtatások telepítését javaslom, az hasznosabbnak tűnik, mint a gyári frissítések (feltéve, hogy ugyanarról beszélünk: Update1, 2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest