Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KyeX
csendes tag
Jelentem, sikeresen lefuttattam a v3-as 5,8Gb-os patchet, probléma nélkül lefutott. Köszönöm a lelkes modderek kitartó munkáját

Eddig a root-sd modos romot használtam, amivel nagyrészt elégedett voltam. Viszont a play bug miatt nem állítottam vissza, így tiszta lappal indulva. Xposet felment, sd-mod beállítva, systemui kicserélve (nagyon zavart a sok gomb). Kérdésem az lenne, hogy a gyári, op3n dott-os ikonokat hogy tudom kigyomlálni, illetve ha valaki tudja, hol lelem fel az inteles bootanimaton-t nagyon megköszönném
A lockscreen is böki a csőrömet, de nem nagyon Aosp lockscreent, a 3rd party alkalmazások meg nem a legjobbak... Eddig kikapcsoltam, de most, hogy van tárhely, 2 felhasználóval használnánk. -
KyeX
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Az frankó, akkor reggel, köszi

A rendes topicban linkeltem képeket, a rendes frisítésnél is elakadt, úgyhogy gondolom alapból problémás a gép
-
KyeX
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Dettó, de bekapcsolásnál mindig az jön már be, nem tudom bekapcsolni. Viszont hangerő le + bekapcsra egy pillanatra megjelenik az op3n dott logo, érdekes.

Usbről lehet flashelni a motyót, vagy kuka? -
KyeX
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Nálam pont ez történt. Innen hogy tudtad visszahozni?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest