Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lacafaca addikt válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreTSF Launcher 3D Shell 
 használd ezt (persze torrentezd le a fullost)...szerintem a legjobb, telón-tabon ezt használom, minden más launchert kenterbe vág.
- 

válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetére"A mobilom egyszer nem teszi, így minden értesítést megkapok és rögtön tudom nézni mi az." Hát pont ezért kérdezem, hogy ha a mobilod mindenről értesít, miért fáj akkor, ha a tablet nem teszi meg ezt neked még egyszer?  
- 

oba addikt válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetérepedig ez a tab lekapcsolja a wifit alvó állapotban, függetlenül attól, hogy te a wifi beállításokban mit állítasz be  nem tudom mennyi idő után megy el aludni ha nem nyúlsz hozzá, de gyanítom nem kell neki sok, és bye-bye értesítések nem tudom mennyi idő után megy el aludni ha nem nyúlsz hozzá, de gyanítom nem kell neki sok, és bye-bye értesítések
 persze értem én, hogy így az üzemidőre jó hatással van, de erre találták azt ki, hogy éjszakára kikapcsolom a wifit, napközben viszont kikapcsolt kijelzőnél tényleg jól jönnének az értesítésekde hát ez van  volt annyira olcsó, főleg a 15ezer Ft -os időben amikor én is vettem, hogy megbocsátunk neki ilyen hülyeségeket volt annyira olcsó, főleg a 15ezer Ft -os időben amikor én is vettem, hogy megbocsátunk neki ilyen hülyeségeket
- 

válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreKét dolgot nem értek: 1. Hogy jut eszedbe "lassúság"-nak nevezni azt, hogy nem szinkronizál alvó állapotban?  2. Miért kell egy tabletnek szinkronizálni alvó állapotban? Én speciel pont annak örülök, hogy alvó állapotban lekapcsol a wifi, és olyan energiatakarékos állapotba teszi magát a gép, hogy hetekig is képes bekapcsolva maradni.  
- 

PLaci58 addikt válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreLehet, hogy újra kell indítani beállítás után. 
- 

PLaci58 addikt válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreNekem nem kapcsolja le a Wifit alvás közben. Felébresztve egyből megy minden. Szinkronizálások kikapcsolva. 
 Beállítások/WiFi/3 pont/speciális beállításoknál lehet beállítani.
- 

válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreNem lehet, hogy mióta megvetted, használtál egy drágább tabletet és azóta érzed lassúnak a tiédet?  Másra nem tudok gondolni, futtass egy antutu tesztet, az talán megmutatja számszerűsítve, hogy jól érzed-e a problémát, hasonlítsd össze a többiekkel, egy páran linkeltek ide már antutu pontszámot. Másra nem tudok gondolni, futtass egy antutu tesztet, az talán megmutatja számszerűsítve, hogy jól érzed-e a problémát, hasonlítsd össze a többiekkel, egy páran linkeltek ide már antutu pontszámot.
- 

válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreA nem netes dolgok is lassúak rajta? 
- 

válasz  MichaelScott

üzenetére MichaelScott

üzenetéreGyakori újraindítás vagy factory reset. Szinte teljesen szűz AOSP van rajta, ettől csak rosszabbat tudnál rá tenni - ha lenne hozzá bármi egyéb rom. De nincs.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest